Kézilabda: a Pick testvércsapata lesz a Csakazért SE

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

kezilabda_szs

Együttműködési megállapodást kötött egymással a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata és a szegedi Csakazért SE utánpótlás ülőröplabdacsapat. A vasárnap szezonbeli első BL-mérkőzését játszó klub erről szóló közleményét az alábbiakban változtatás nélkül közöljük.

“A sportban elért siker erősíti az önbizalmat, rangot ad a közösségben. A sportteljesítményekkel egy fogyatékos ember is el tudja magát fogadtatni a társadalommal, ő is lehet példa épek és fogyatékosok számára egyaránt. A sportnak óriási a jelentősége az életesélyek, a társadalmi elfogadás szempontjából. A sportban elért teljesítmények megfelelő médiatámogatással segíthetik azt, hogy a fogyatékosok értékeit, teljesítményeit még jobban felismerje, becsülje a társadalom.

A MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata szoros kapcsolatot köt a szegedi Csakazért SE utánpótlás ülőröplabdacsapatával. A gyerekek a Rhein-Neckar Löwen elleni meccset már velünk együtt szurkolják végig. A MOL-Pick Szeged kézilabdacsapat számára mindig fontos volt, hogy segítsen, támogasson. Sokszor vállaltunk szerepet jótékonysági akcióban, álltunk nemes ügy mellé.

Az idei szezonban támogatói megállapodást kötöttünk a Csakazért SE utánpótlás ülőröplabdacsapatával. Az országban egyedül Szegeden létezik ilyen korosztályos csapat, éppen ezért gondoltuk, hogy szoros kapcsolatot építünk ki velük. Nem ismeretlenek a szegedi közönség számára, mert már szurkoltak velünk együtt meccseken. Vasárnap a VELUX EHF Bajnokok Ligája mérkőzésünkön is ott lesznek a gyerekek a lelátón, a bemutatás előtt pedig egy garnitúra mezt adunk át nekik, és a pályára szólítjuk majd őket. Ez nem egyszeri támogatás lesz, a gyerekekkel több közös akciót is szervezünk, elmegyünk majd hozzájuk edzésre, ők is eljönnek majd még hozzánk” – írja a MOL-Pick Szeged.

Előző sztori

Több szatyornyi játékot kaptak a bohócdoktorok + FOTÓK

Következő sztori

Floorball: döntetlennel nyitotta bajnokságot az SZFE Veszprémben