Sport

Karate: érmekkel tértek haza Szekszárdról a Bodor-egyesület fiatal versenyzői

Karate: érmekkel tértek haza Szekszárdról a Bodor-egyesület fiatal versenyzői

2016. szeptember 28., szerda
Karate: érmekkel tértek haza Szekszárdról a Bodor-egyesület fiatal versenyzői
cikador2016 (833)

Kiváló eredményeket ért el a múlt szombaton Szekszárdon megrendezett XIII. Cikádor-kupán a Bodor Karate és Rekreációs KHSE.

A tornán 32 egyesület közel 400 versenyzője vett részt az ország minden tájáról. A szegedi csapat 8 fővel képviseltette magát, és összesítésben 3 arany-, 2 ezüst- és 1 bronzérmet szerzett. A csapatversenyben 3. helyen zárt az együttes a Budaörs SC és az MTK mögött. "Maximálisan elégedett vagyok az egész csapat munkájával, és bízom benne, hogy a sikeres őszi versenyszezon megkezdése kitart a WKF Diákolimpiáig, amelyet november 5-én Szigetszentmiklóson rendeznek meg. Az első saját rendezésű nagyobb versenyünknek pedig Algyő ad majd otthont november 19-én" - fogalmazott

Bodor Gábor

, a klub elnöke és vezetőedzője. A szegedi versenyzők felkészítésében

Kis Péter Tamás

és

Bodor Ádám

vett még részt.

Eredmények:

Kis Konor (6-7 éves) - formagyakorlat: 1. hely, küzdelem: 1. hely Kis Miron (10-11 évesek) - formagyakorlat: 2. hely Roka Dario (10-11 évesek) - formagyakorlat: 3. hely, küzdelem: 5. hely Pernyész Kristóf (10-11 évesek) - küzdelem: 1. hely Hegedűs Adrián (14-15 évesek) - küzdelem: 2. hely A csapat további tagjai: Faragó Laura Jázmin, Szani Patrik, Boros Patrik.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.