Közélet

Jobbik: Ujhelyi István újfent hazudott

Jobbik: Ujhelyi István újfent hazudott

2016. szeptember 14., szerda
Jobbik: Ujhelyi István újfent hazudott

Ujhelyi István MSZP-s EP-képviselő nyilatkozatára reagálva adott ki sajtóközleményt a jobbikos Sneider Tamás. A választ az alábbiakban változtatás nélkül közöljük.

Ujhelyi István újfent hazudott.

Közleményében

azt állítja a volt állampárti utód, hogy azért pereltem be, mert azt mondta rólam, fasisztoid, rasszista személy vagyok. A helyzet az, hogy bár Ujhelyi képviselő úrral ellentétben én sok cigány embernek adtam már munkát életem során, de ettől nyugodtan tarthat rasszistának. Amint én is nyugodtam tarthatom a 100 millió áldozatot követelő, kommunista eszmékkel egyetértő, azt támogató személynek vagy az ország szétrablásában, tönkretételében résztvevő államtitkárnak. Ez valóban belefér a szabad véleménynyilvánítás kategóriájába. Állításával ellentétben viszont nem ezekért kell felelnie a bíróságon. Azért kell felelnie, mert politikai haszonszerzést keresve az állította, hogy én olyan nyilatkozatot tettem, miszerint baseballütőkkel vertem embereket. Azért kell, mert azt állította, hogy maffiaszerű szervezetet vezettem gyerekfejjel. Nos, ezeket kellene bizonyítania az „ártatlan, szegény, meggyötört”, de gyűlöletkeltésben jelesre vizsgázó képviselő úrnak a bíróságon. Sok sikert kívánok hozzá!

Sneider Tamás, a Jobbik és az Országgyűlés alelnöke

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.