/

Idén is részt vesz a Salon International Hair Show-n a szegedi mesterfodrász + FOTÓK

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Salon International 4.

Vidal Sasson és Tony&Guy újdonságaira kíváncsi leginkább a szakma csúcsrendezvényére készülő Szokodi László.

“Még nincs vége az évnek, de már nagyon várjuk a 2017-es év új frizuratrendjeit. Immár hagyomány, hogy minden évben részt vehetek a londoni Salon International Hair Show-n, melyen a világ legnagyobb fodrászai mutatják be a következő év irányzatait. Emellé egy hatalmas kiállítás is kapcsolódik, melyen már az új frizurák elkészítéséhez lehet eszközöket, kiegészítőket, könyveket és DVD-ket vásárolni. Nagyon örülök annak, hogy a hazai szakma elitje is részt vesz ezen a nagyszabású rendezvényen, és elhozzák újdonságokat vendégeiknek” – mondta Szokodi László szegedi mesterfodrász.

A szegedi mesterfodrász elárulta: Vidal Sasson és Tony&Guy újdonságait várja leginkább. Kíváncsi rá, mennyire engedik szabadjára fantáziájukat mind a forma, mind a színek tekintetében 2017-ben.

A londoni Salon International Hair Show-t október közepén rendezik, Szokodi László pedig természetesen beszámol majd élményeiről, tapasztalatairól portálunk olvasóinak.

Sz. Mári Anikó

no images were found

Előző sztori

Nyerjen páros belépőt a Szent Gellért Fesztiválra a SZEGEDma.hu-val!

Következő sztori

Sokan voltak a szegedi Fidelitas véradásán + FOTÓK