Hódolj a sportnak! – ősszel is

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

hodolj_plakat_A3

A Csongrád Megyei Szabadidősport Szövetség Hódmezővásárhely önkormányzatával szorosan együttműködve a tavaszi Hódolj a sportnak! elnevezésű családi sportrendezvény sikerén felbuzdulva ősszel is sportolásra hív minden mozogni vágyót október 1-jén Hódmezővásárhelyen.

Az őszi eseményen – csakúgy mint tavasszal – sok színes sportos program várja a sportolni vágyókat, hiszen a fellépő hódmezővásárhelyi és szegedi edzők, egyesületek mindent meg fognak tenni, hogy a hangulat fergetes legyen és legalább egyszer mindenki leizzadjon egy edzés során.

Minden korosztály megtalálhatja a maga sportos programját: a kisebbeket cross edzéssel, a felnőtteket boot camp edzéssel, kardióedzéssel, crosstraining edzéssel várják a szervezők. Természetesen az edzések között különleges szórakoztató előadásokat is láthatnak a rendezvényre kilátogatók, hiszen a különböző stílusú táncbemutatók mellett rúdtánc bemutató is lesz a színpadon.

Havasi Katalin vezetésével ingyenes Fit-Test felmérés is helyet kap a programban, hiszen a rendszeres testmozgás előnyeit sohasem elégséges hangsúlyozni.

A szervezők várnak minden mozogni vágyót október 1-jén 14 órától 18 óráig a hódmezővásárhelyi stadion
fedett focipályáján a zene és az idősek világnapján, hiszen a mozgást soha nem késő
elkezdeni, különösen ha jó a zene és a hangulat!

További részletek a FB/csomszisz vagy csomszisz.hu oldalon olvashatóak.

Előző sztori

Zsírsütő és tűzhelyen felejtett étel lángolt a hét első napján

Következő sztori

Kick-box: a szegedi Szuknai Zsuzsanna magyar bajnoki címet szerzett