Bulvár

Három helyen is keletkezett tűz Szegeden hétfőn

Három helyen is keletkezett tűz Szegeden hétfőn

2016. szeptember 13., kedd
Három helyen is keletkezett tűz Szegeden hétfőn

Egy műszaki mentés mellett három tűzeset adott munkát a tűzoltóknak hétfőn a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság közlése szerint.

A déli órákban Szeged – Gyálaréten egy 25 négyzetméteres fa építmény, és a mellette álló lakókocsi égett. A tüzet a helyszínre érkező szegedi hivatásos tűzoltók oltották el. Egy órával később Szegeden, az Alkotmány utcában égett száraz fű, aljnövényzet, mintegy félhektárnyi területen. A kiérkező szegedi egységek a tüzet rövid idő alatt eloltották. A szegedi Bajai úti benzinkútnál egy személygépkocsi gyulladt ki a délutáni órákban. A tűzesethez a szegedi hivatásos tűzoltók érkeztek ki, és rövid idő alatt elfojtották a lángokat. Az 5408. számú út 43. kilométerszelvényében, Bordány közelében két személygépkocsi ütközött néhány perccel dél után. A szegedi tűzoltók áramtalanították a járműveket. A balesetben egy személy súlyos, egy személy könnyebb sérüléseket szenvedett.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.