Sport

Fölényes magyar siker a szegedi kajak-kenu Olimpiai Reménységek Versenyén

Fölényes magyar siker a szegedi kajak-kenu Olimpiai Reménységek Versenyén

2016. szeptember 26., hétfő
Fölényes magyar siker a szegedi kajak-kenu Olimpiai Reménységek Versenyén
orv_maty_er_fb

A magyar kajak-kenu válogatott tagjai 29 aranyérmet szereztek és összesen 54 dobogós helyezést értek el a 15-17 éves korosztály legjobbjainak rendezett Olimpiai Reménységek Versenyén, Szegeden.

A magyar szövetség tájékoztatása szerint a hétvégi regatta legsikeresebb versenyzőjének a Dunaferr SE kenusa,

Slihoczki Ádám

bizonyult, aki

Szőke Attilával

párosban mindhárom távon győzött, ezen kívül nyert 200 és 1000 méteren a négyes tagjaként, valamint egyéniben is szerzett egy ezüstérmet. Alig maradt el mellette párja, Szőke Attila, aki szintén öt aranyérmet gyűjtött, 500 méter egyesben pedig bronzérmes lett. A lányoknál a 17 éves kenus,

Bragato Giada

is hat versenyszámban volt érdekelt a hétvégén, ebből négyet megnyert, összesen öt érmet szerzett, ráadásul mindhárom egyéni távon győzni tudott. A riválisok meg sem tudták közelíteni a hazai csapatot, a magyar válogatott összesen 29 arany- 16 ezüst- és 9 bronzéremmel zárt, így a legeredményesebb nemzetnek járó trófea itthon marad.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.