Kultúra

Beindult a Pompeji mémgyár: Travolta már várja Harrison Fordot

Beindult a Pompeji mémgyár: Travolta már várja Harrison Fordot

2016. szeptember 16., péntek
Beindult a Pompeji mémgyár: Travolta már várja Harrison Fordot
confused_travolta_pompei

Az internet népe úgy értesült, hogy újabb híresség érkezett Magyarországra: John Travolta felbukkant a szegedi Pompeji-kiállításon, és nagyon úgy tűnik, hogy Harrison Fordot várja. Vajon mikorra teker át Ford a Móra Ferenc Múzeumhoz?

Az internet népe az elmúlt napokban

Harrison Fordot

keresi, követi: hol jelenik meg éppen a hazánkban forgató színész? Az eredeti fotók mellett beindult a mémgyár is, a hazai internethuszárok megkezdték a munkát, s így Ford egyre több helyen bukkan fel Magyarországon – például a szegedi egyetemen is. A netes népművészet aktuális eseményére reagál a szegedi Móra Ferenc Múzeum, akik újabb szereplővel bővítették a Ford-univerzumot: az összezavarodott

John Travolta

várja Fordot a Pompeji-kiállítás egyik termében. A kulturális trollkodás lenyomatát, a zavarodott Travoltát a

Móra-múzeum Facebook-oldalán

érhetjük utol. A szegedi Pompeji-kiállítást Harrison Ford (és minden érdeklődő) december 31-ig nézheti meg a Móra Ferenc Múzeumban és a Fekete házban.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.