Bulvár

Biciklissel ütközött, majd továbbhajtott - a szegedi rendőrök a lakosság segítségét kérik

Biciklissel ütközött, majd továbbhajtott - a szegedi rendőrök a lakosság segítségét kérik

2016. szeptember 8., csütörtök
Biciklissel ütközött, majd továbbhajtott - a szegedi rendőrök a lakosság segítségét kérik

A Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya nyomozást folytat ismeretlen tettes ellen segítségnyújtás elmulasztása vétségének gyanúja miatt - írja a police.hu.

A rendelkezésre álló adatok szerint szeptember 6-án 12 óra körül egy ismeretlen személy, ismeretlen típusú, feltehetően szürke színű autójával nem adott elsőbbséget a Szeged, Római körút és Gál utca kereszteződéséhez érve a kerékpárúton szabályosan közlekedő biciklis részére. A kerékpáros az ütközés elkerülése érdekében blokkolva fékezett, ennek következményeként elesett. Az ismeretlen gépkocsivezető nem győződött meg arról, hogy a biciklis megsérült-e, hanem elindult és a Római körúton a József Attila sugárút irányába távozott a helyszínről. A kerékpáros a baleset következtében 8 napon túl gyógyuló súlyos sérülést szenvedett. A rendőrség kéri, aki a balesetről és a gépkocsivezetőről érdemleges információval rendelkezik, a körülmények tisztázása érdekében jelentkezzen személyesen a Szegedi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztályán (6721 Szeged, Párizsi körút 16-22.). Telefonon bejelentés tehető a 62/562-400-as hívószám 13-48 vagy 12-80-as mellékén, továbbá az ingyenesen hívható 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén, illetve a 06-80/555-111-es „Telefontanú” zöld számán.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.