A legszebbnek választották a 6 éves magyar kislányt Bulgáriában

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

li_tiffanyA kínaiul, angolul és magyarul is beszélő Li Tiffany nyolc ország versenyzőit utasította maga mögé. Győzelme után meghívást kapott versenyekre Görögországba, Shanghaiba és Dominikára is.

A múlt hétvégén Bulgáriában megrendezésre került Little King & Queen World gyermekszépségversenyen 8 ország versenyzőit gyűrte le a 6 éves Li Tiffany, aki a mini kategória győztese lett. A világversenyen a Fashion Kids Hungary többi modellje is nagyon szép eredményeket ért el: Domonkos Panka és Molnár Gábor Grand Prix-et nyertek.

A kínaiul, angolul és magyarul is beszélő 6 éves Li Tiffany most indult először világversenyen. A zsűritagok szerint nem csak szép, hanem könnyen megnyílt a színpadon, s ügyesen helytállt a feladatoknál, így édesanyjával együtt méltán lehetnek büszkék az elért eredményre.

“Nagyon jól éreztem magam a többi gyerekkel, sokat gyakoroltunk, tanultunk színpadon járni, angolul bemutatkozni. Nagyon jó érzés, hogy nyertem. A legjobban annak örülök, hogy már nem csak a családom tudja, hogy mit tudok, hanem bármelyik ember láthatja” – mondta Tiffany.

Bartalovics Ildikó, a Fashion Kids Hungary vezetője elmondta: a kislány a győzelem után hamarosan újabb világversenyeken bizonyíthat, hiszen továbbjutott egy görög megmérettetésre, valamint Dominikára és Shanghaiba is meghívást kapott.

Tiffany mellett a Szeged Szépe gyermekversenyt tavasszal megnyerő Domonkos Panka is kiemelkedően szerepelt a magyar csapatból. A tízéves, 160 centi magas, 33 kilós lány két díjat is elhozott élete első nemzetközi versenyéről: ő viselte a zsűri szerint a legszebb nemzeti ruhát, emellett pedig korosztálya nagydíját is bezsebelte.

Előző sztori

A növények is stresszelnek

Következő sztori

Labdarúgás: a szombati megyei eredmények