Bulvár

A legszebbnek választották a 6 éves magyar kislányt Bulgáriában

A legszebbnek választották a 6 éves magyar kislányt Bulgáriában

2016. szeptember 3., szombat
A legszebbnek választották a 6 éves magyar kislányt Bulgáriában
li_tiffany

A kínaiul, angolul és magyarul is beszélő Li Tiffany nyolc ország versenyzőit utasította maga mögé. Győzelme után meghívást kapott versenyekre Görögországba, Shanghaiba és Dominikára is.

A múlt hétvégén Bulgáriában megrendezésre került Little King & Queen World gyermekszépségversenyen 8 ország versenyzőit gyűrte le a 6 éves

Li Tiffany

, aki a mini kategória győztese lett. A világversenyen a Fashion Kids Hungary többi modellje is nagyon szép eredményeket ért el:

Domonkos Panka

és

Molnár Gábor

Grand Prix-et nyertek. A kínaiul, angolul és magyarul is beszélő 6 éves Li Tiffany most indult először világversenyen. A zsűritagok szerint nem csak szép, hanem könnyen megnyílt a színpadon, s ügyesen helytállt a feladatoknál, így édesanyjával együtt méltán lehetnek büszkék az elért eredményre. "Nagyon jól éreztem magam a többi gyerekkel, sokat gyakoroltunk, tanultunk színpadon járni, angolul bemutatkozni. Nagyon jó érzés, hogy nyertem. A legjobban annak örülök, hogy már nem csak a családom tudja, hogy mit tudok, hanem bármelyik ember láthatja" - mondta Tiffany.

Bartalovics Ildikó

, a Fashion Kids Hungary vezetője elmondta: a kislány a győzelem után hamarosan újabb világversenyeken bizonyíthat, hiszen továbbjutott egy görög megmérettetésre, valamint Dominikára és Shanghaiba is meghívást kapott. Tiffany mellett a Szeged Szépe gyermekversenyt tavasszal megnyerő Domonkos Panka is kiemelkedően szerepelt a magyar csapatból. A tízéves, 160 centi magas, 33 kilós lány két díjat is elhozott élete első nemzetközi versenyéről: ő viselte a zsűri szerint a legszebb nemzeti ruhát, emellett pedig korosztálya nagydíját is bezsebelte.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.