Sport

Vízitelepi nyílt napot tart szombaton az EDF Démász-Szegedi VE

Vízitelepi nyílt napot tart szombaton az EDF Démász-Szegedi VE

2016. augusztus 19., péntek
Vízitelepi nyílt napot tart szombaton az EDF Démász-Szegedi VE

Negyedik alkalommal rendezik meg a vízitelepi nyílt napot: az augusztus 21-i eseményen ismét át lehet úszni a Tiszát, de főzőverseny és házi kajak-kenu verseny is színesíti a napot.

A tiszai átúszás a nevezések sorrendjében, a nevezők létszámától függően kerül lebonyolításra. Regisztráció 16.00-ig, az első rajt 16.00 órakor indul. Minden nevező nyilatkozatot kell tennie az egészségi állapotáról, úszás tudásáról és felelősség vállalásról. A nevezett úszók vállára sorszám kerül. A rajtoltatás a „zöld” stég felső részéről történik, rajtoltat Joób Márton és Petrovics Kálmán. A befutás „A” verzió az ÖKO Kikötő stégen ; „B” verzió a foka „strandon” kijelölt kapu között, ahol a befutás ideje és sorrendje regisztrálásra kerül. A forduló a túloldalra kikötött 5. zöld stég elemnél történik. A vízitelepi napot a klub kajak-kenu két utánpótlás szakágának részvételi háziversenye színesíti. Díjazás: A nagyobb létszámmal résztvevő szakág utánpótlása kenusok győzelme esetén: 1 db új MC-1 versenyhajó, 50 fő feletti létszámnál plusz 3 db utánpótlás lapátot; kajakosok győzelme esetén: 1 db új MK-1 versenyhajó, 50 fő feletti létszámnál plusz 3 db utánpótlás lapátot kap díjazásként. A kajakos – vagy kenus elkötelezettséget a regisztrációnál kell beírni. A versenyben csak az vesz részt, aki úszik és célba érkezik az átúszáson. Hozz magaddal "tiszteletbeli” kajakost-kenust! Az EDF Démász-Szegedi VE a szülők, baráti közösségek, csapatok részére főzőversenyt hirdet, amelynek témája víziparti bográcsos. Nevezni és a feltételeket egyeztetni lehet: 20/3897310 Díjazásra 3-6 résztvevő esetén egyesületi sportfelszerelést adunk: 1.hely - melegítő, 2. széldzseki, 3. póló Hat vagy több nevező csapat esetén plusz 1-1 melegítő az első három helyezettnek. A csapatokat háromfős zsűri értékeli majd. Az ételek zsűrizése 13.00 órakor kezdődik, eredményhirdetés 13.30-kor. A szükséges alapanyagokat és eszközöket a versenyzők hozzák, az egyesület a helyszínt biztosítja. További részvételi feltétel minimum 20 adag étel elkészítése, a csapatok szükséglete feletti adagoknak az egyesület versenyzői részére tett felajánlás mellett. További információk a

Facebookon.

Az esemény plakátja

vizitelepi_nyilt_nap

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.