Virág elvtárs főz Pelikán gátőrre

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

a_tanu_ujszegedi_szabadteri

Hajdu Steve és Elek Ferenc, az Újszegedi Szabadtéri Színpad hétvégi bemutatójának két főszereplője a Hungarikum Fesztiválon vendégeskedik szombaton 17 órától. A tanú c. legendás filmsiker népszerű művészei főznek és “csipegetnek” is a Széchenyi téri gasztrorendezvényen.

Hogy facsarnak-e magyar narancsot a békési cigánypecsenyére A tanú című újszegedi produkció főszereplői, azt nem tudjuk, de az biztos, hogy szombaton 17 órától ők lesznek a Hungarikum Fesztivál vendégei. Az előző esti bemutató fáradalmait a Széchenyi téren, az első magyar cigányvendéglőben pihenik ki a népszerű művészek. Egyúttal az aznap esti előadásra is a Kira Vendéglőben töltekeznek majd fel.

Hajdu Steve, lelkes amatőr szakács lévén nagy kedvvel vállalkozott arra, hogy kötényt ragadjon és beálljon a sparhelt mögé. Elek Ferenc pedig – nyilván némi kompenzációt is várva darabbeli sérelmeiért – örömmel várja a finom étkeket, amiket kollégája szervíroz majd neki. Ez alkalommal biztosan nem csak “csipegetni” fognak, ahogyan azt a darabbeli Virág elvtárs teszi.

A tanú pénteken és szombaton látható az Újszegedi Szabadtéri Színpadon, Bőhm György rendezésében. Hajdu és Elek partnerei Papp János, Müller Júlia, Borovics Tamás, Pataki Ferenc, Szívós László, Borsos Bea, Sütő András, Vincze Márton és Iván Sára lesznek. Jegyek már csak nagyon korlátozott számban kaphatók.

Default thumbnail
Előző sztori

Kvótareferendum: az NVB elutasította az MSZP kampány miatti kifogását

Következő sztori

Jó ütemben halad a Belvárosi híd rekonstrukciója, megszűnik a forgalomkorlátozás

Legutóbbi hasonló cikkek