Kultúra

Virág elvtárs főz Pelikán gátőrre

Virág elvtárs főz Pelikán gátőrre

2016. augusztus 12., péntek
Virág elvtárs főz Pelikán gátőrre
a_tanu_ujszegedi_szabadteri

Hajdu Steve és Elek Ferenc, az Újszegedi Szabadtéri Színpad hétvégi bemutatójának két főszereplője a Hungarikum Fesztiválon vendégeskedik szombaton 17 órától. A tanú c. legendás filmsiker népszerű művészei főznek és “csipegetnek” is a Széchenyi téri gasztrorendezvényen.

Hogy facsarnak-e magyar narancsot a békési cigánypecsenyére A tanú című újszegedi produkció főszereplői, azt nem tudjuk, de az biztos, hogy szombaton 17 órától ők lesznek a Hungarikum Fesztivál vendégei. Az előző esti bemutató fáradalmait a Széchenyi téren, az első magyar cigányvendéglőben pihenik ki a népszerű művészek. Egyúttal az aznap esti előadásra is a Kira Vendéglőben töltekeznek majd fel. Hajdu Steve, lelkes amatőr szakács lévén nagy kedvvel vállalkozott arra, hogy kötényt ragadjon és beálljon a sparhelt mögé. Elek Ferenc pedig - nyilván némi kompenzációt is várva darabbeli sérelmeiért - örömmel várja a finom étkeket, amiket kollégája szervíroz majd neki. Ez alkalommal biztosan nem csak “csipegetni” fognak, ahogyan azt a darabbeli Virág elvtárs teszi. A tanú pénteken és szombaton látható az Újszegedi Szabadtéri Színpadon, Bőhm György rendezésében. Hajdu és Elek partnerei Papp János, Müller Júlia, Borovics Tamás, Pataki Ferenc, Szívós László, Borsos Bea, Sütő András, Vincze Márton és Iván Sára lesznek. Jegyek már csak nagyon korlátozott számban kaphatók.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.