Bulvár

Tűzesetek és műszaki mentések az elmúlt hétvégén

Tűzesetek és műszaki mentések az elmúlt hétvégén

2016. augusztus 1., hétfő
Tűzesetek és műszaki mentések az elmúlt hétvégén

A földeáki balesetben két ember is súlyosan megsérült. Egyiküket a tűzoltók szabadították ki - közölte a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Egy személyautó motortere füstölt szombaton reggel az M5-ös autópálya 171-es kilométerszelvényében, Röszke közelében. A szegedi tűzoltók egy vízsugárral hűtötték vissza az izzó alkatrészeket. A tűzesetben senki sem sérült meg. Egy kisbusz vontatmánya csúszott az út menti árokba vasárnap hajnalban. A 4415-ös úton, Makótól pár kilométerre történt a baleset, melyhez a város hivatásos tűzoltóit riasztotta a műveletirányítás. Az egységek visszavontatták az úttestre a szerelvényt, amely nem rongálódott meg a balesetben. Az eset során személyi sérülés sem történt. Ketten súlyosan megsérültek abban a balesetben, amelyik vasárnap reggel történt Földeák közelében. A 4415-ös számú úton, Hódmezővásárhely és Földeák között egy személyautó csúszott az árokba. Az egyik utast a makói és a hódmezővásárhelyi hivatásos tűzoltók szabadították ki a roncsok közül, majd átadták a mentőszolgálat munkatársainak. A műszaki mentést forgalomkorlátozás mellett végezték el az egységek.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.