Rio 2016: az MTVA a szegedi szurkolók üzeneteit is közvetíti a magyar sportolók felé

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

Rio 2016

A közmédia idén először két irányba közvetíti az ötkarikás játékokat. A sportolók küzdelmeit az élő adások és az ismétlések juttatják el a nézőkhöz, a televízió munkatársai pedig a nézők hangját viszik el Rióba. Itt a lehetőség, hogy a szegediek is személyesen buzdítsák a bajnokaikat.

Kopasz Bálint kajak egyesben 1000 méteren kezdi meg a versenyzést Rióban, Olasz Anna augusztus 15-én méretteti meg magát a női 10 kilométeres úszásban. Manhercz Krisztián augusztus 6-án a magyar vízilabda-válogatottal a szerbek ellen kezdi meg a riói szereplést. Bujka Barbara a női csapattal Kína ellen ugrik medencébe augusztus 9-én. Nagy Pétert, a Szegedi Lelkesedés SK súlyemelőjét augusztus 16-án láthatjuk először Rióban.

Az M4 Sport Facebook oldalán a #veletekvagyunk hashtaget használva üzenhetünk a szegedi olimpikonoknak fotóval, videóval vagy csak néhány mondattal. Az M4 Sport Facebook oldalára érkező szurkolói buzdítások közül naponta több üzenetet is az M4 Sport csapatának tagjai adnak át a magyar sportolóknak. Üzenjünk a sportolóinknak minél többen, hogy érezzék, velük vagyunk!

Default thumbnail
Előző sztori

Szakértő: nehezen mondanak le a nagyhatalmak az atombombáról

Default thumbnail
Következő sztori

Labdarúgás: a hétvégi edzőmérkőzések eredményei (FRISSÍTVE)

Legutóbbi hasonló cikkek