Kézilabda: a Gyöngyösnek sem kegyelmezett a Pick

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

pick_gyongyos31_gs

Második felkészülési mérkőzését is megnyerte a MOL-Pick Szeged férfi kézilabdacsapata, amely szombat délután a Gyöngyöst verte magabiztosan az újszegedi sportcsarnokban.

A hazaiak szereztek vezetést a találkozón, a Heves megyeiek pedig a folytatásban egyszer sem tudtak már egyenlíteni. A szünetben nyolc gól volt már a különbség, ami a lefújásig tizenháromra hízott. A Pick tehát az Orosháza után a Gyöngyös ellen sem izzadt meg igazán. A találkozón a nyáron igazolt játékosok közül az orosz Sergey Gorbok és a fiatal Bodó Richárd is elemében érezte magát.

Felkészülési mérkőzésen:

MOL-Pick Szeged – B. Braun Gyöngyös 38-25 (18-10)
Szeged, újszegedi sportcsarnok, 1000 néző. Vezette: Paska, Vastag.
Szeged: Sego – Pedro 5/2, Buntic 1, Skube 3, Bánhidi 1, Gorbok 7, Källman 2. Csere: Sierra, Pásztor (kapusok), Sostaric 3/2, Balogh 4, Obranovic 2, Blazevic, Zubai 1, Bóka 3, Bodó 6, Fekete, Árpási. Vezetőedző: Juan Carlos Pastor.
Gyöngyös: Hudák – Oliveira 3, Duris 1, Hegedüs 2, Juhász 4, Kovacsics 3, Koller. Csere: Ivanicsevics, Holló (kapusok), Lele 7/4, Urbán 1, Reznicek 1, Rasic 2, Sipeki, Mikita 1, Jóga. Vezetőedző: Debre Viktor.
Kiállítás: 6 perc, ill. 6 perc.
Hétméteres: 5/4, ill. 5/4.

Előző sztori

Labdarúgás: bosszantó vereséget szenvedett a Mórahalom + FOTÓK

Következő sztori

Labdarúgás: egy gól jelentette a HFC vesztét Pécsen