Szórakozás

Ismét összegyűltek az olasz autók Algyőn + FOTÓK

Ismét összegyűltek az olasz autók Algyőn + FOTÓK

2016. augusztus 8., hétfő
Ismét összegyűltek az olasz autók Algyőn + FOTÓK
olasz_autos_talalkozo15_gs

Szombaton második alkalommal rendezték meg a Csongrád megyei olasz autós találkozót Algyőn: a talján gépjárművek szerelmesei ezúttal is egy remek hangulatú napot tölthettek el közösen.

A tavalyi sikereket követően idén is megrendezték a Csongrád megyei olasz autós találkozót: a második alkalommal tartott összejövetelre száznál is több autó gyűlt össze az algyői Faluház előtt. Az egy évvel ez előtti rendezvény után sokan ismerősként üdvözölhették egymást - az olasz autók szeretete igazi közösséget kovácsolt a találkozó résztvevői között. Az egész napot felölelő program során kiderült, melyik olasz autó kipufogója a leghangosabb, ezúttal is nagy sikert aratott a limboverseny, valamint egy igazi profi mutatott be szexi autómosást. Az eredményhirdetést követően sem ért véget a találkozó, amely hajnalba nyúló bulival zárult - az itáliai gépcsodák kedvelői pedig jövőre újra összegyűlnek Algyőn.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.