Sport

Hátország: szegedi sikerek a veszprémi Cell-Cup-on

Hátország: szegedi sikerek a veszprémi Cell-Cup-on

2016. augusztus 15., hétfő
Hátország: szegedi sikerek a veszprémi Cell-Cup-on
cell_cup_pick_szeged

Az idén 20. alkalommal megrendezett Cell-Cup Nemzetközi Kézilabda Fesztiválon 28 ország 167 nevezett csapata vett részt. Veszprém mellett Ajkán, Alsóörsön, Balatonfüreden, Pápán és Várpalotán zajlottak a mérkőzések, összesen 11 helyszínen, 10 korosztályban. Az 5 játéknap alatt (augusztus 8-12.) több mint 550 mérkőzésen több ezer gól esett. Szegedet a Pick Szeged, Szeged KKSE és a Kézilabda Szeged SE képviselte összesen 12 csapattal.

A Kézilabda Szeged SE a 12 éven aluli lányok (WU12) kategóriájában 9. helyezést ért el. Ugyanitt a Szeged KKSE az 5. helyen végzett. A Szeged KKSE csapata a 14 év alatti lányok (WU14) kategóriájában a bronzérmes 3. helyen végzett, megelőzve a szintén a kategóriában induló sok más magyar, román, szlovák, cseh, ukrán, lengyel, izraeli, bosnyák és német csapatot. A szegediek közül legtöbb csapattal induló Pick Szeged 2 bronz-, 1 ezüst- és 1 aranyéremmel térhetett haza a tornáról. A klub 3. helyen végzett a felnőtt férfi (MA) kategóriában és szintén bronzérem került a 31 ellenfélnél is jobbnak bizonyuló „A” csapat nyakába a 16 éven aluli fiúk kategóriájában. A 2. helyet a 18 éven aluli fiúk kategóriájában sikerült elérni. Korona került a 12 éven aluli fiúk kategóriájában induló „A” csapatnak a fejére, hiszen az Éles Kézisulit és a Debreceni Sportiskolát is megelőzve a dobogó legfelső fokára állhatott a csapat.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.