Éjszakai ivóvízhálózat-ellenőrzés Újszeged déli részén, Kecskéstelepen és Gyálarét területén

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Szegedi Vízmű Zrt. éjszakai ivóvízhálózat-ellenőrzési munkákat végez augusztus 8. és 12. között Újszeged déli részén, Kecskéstelepen és Gyálarét területén.

Az ellenőrzési munkák időtartama alatt (22-től reggel 6 óráig) átmeneti nyomáscsökkenésre és – szakaszosan – vízhiányra kell felkészülni. Az ellenőrzés következtében a víz zavarossá válhat. A víz ülepítés után fogyasztásra alkalmas, azonban a szakemberek javasolják, hogy az érintett időszakban, a munkálatok megkezdése előtt a lakosság vételezzen szükségleteiknek megfelelően ivóvizet.

A vezetékhálózat ellenőrzésének befejezését követően rövid időn belül visszaáll a korábbiakban megszokott, kiegyensúlyozott vízellátás és vízminőség.

A vízmű kéri a lakosságot, valamint az érintett területek intézményi és ipari fogyasztóit, hogy a jelzett időszakban vízfelhasználással üzemelő háztartási gépeik, műszaki eszközeik üzemeltetésére fokozott figyelmet fordítsanak!

Előző sztori

Füstölő mosógép ijesztett rá egy szegedi társasház lakóira

Következő sztori

SZTE Egyetemi Negyed a Szegedi Ifjúsági Napokon