Családi sportnap pályaavatóval Szeged-Gyálaréten

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szs_labdarugas_foci

Szombaton egész nap a sporté, a mozgásé lesz a főszerep Gyálarét új, hagyományteremtő rendezvényén, melynek keretében a műfüves kispályát is átadják.

Nemcsak a Gyálaréten élőket, de minden szegedit és környékbeli nagy szeretettel várnak a szervezők a szombati I. Gyálaréti Családi Sportnapra, ahol reggel 8-tól egészen kifulladásig mindenki kedvére sportolhat, mozoghat. A színes programsorozat része a településrész új büszkesége és ékköve, a 20X40 méteres műfüves labdarúgópálya ünnepélyes átadása is, ami 15 órakor kezdődik a Koszorú utcában. A pályavatást az I. Gyenes Kálmán Futballtornával kötötték össze, mellyel a kiváló sportfotóiról is híressé vált neves szegedi fotóriporterre, fotóművészre emlékezik a helyi közösség.

A futballtorna reggel 8-kor indul a gyálaréti műfüves pályán. A sorsolást pénteken este 18 órakor tartják a Szöglet Presszóban. A Gyálarét 2016 biliárdverseny 13 órakor kezdődik majd a Szögletben, nevezni Ádám Péternél (30-790-5780) lehet. A 11 órakor startoló Gyálarét 2016 asztaliteniszverseny helyszíne a művelődési ház lesz, Héja Károly (70-541-5482) várja a nevezéseket. Lesz ezenkívül Gyálarét 2016 sakk- és futóverseny is, előbbi 14 órától a művelődési házban, utóbbi 10 órai kezdettel a focipályánál. Aki e két megmérettetés iránt érdeklődik, Lévay Ferencnél (70-266-2853) jelezheti nevezési szándékát.

Az említett sportágak mellett a helyszínen egész nap ingyenesen lehet például csocsózni, tollasozni, élő csocsózni. A vendégeket büfé is várja majd.

Az I. Gyálaréti Családi Sportnap szervezője a Gyálarét-LS 2015 Sportegyesület és Nógrádi Tibor önkormányzati képviselő.

Előző sztori

Kigyulladt egy autó csütörtök délután Szegeden

Default thumbnail
Következő sztori

Csőtörés miatt változik a forgalmi rend Csongrádnál - helyreállt a rend

Legutóbbi hasonló cikkek