/

Betörőket fogtak el a szentesi rendőrök

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szentes_betoro

A nyomozók elfogtak két szentesi fiatalt, akik a gyanú szerint egy helyi ingatlanba törtek be és onnan készpénzt valamint cigarettát tulajdonítottak el – írja a police.hu.

A gyanú szerint a feltételezett elkövetők május 25-én egy szentesi ház ablakát befeszítették, majd azon keresztül bemásztak a lakóépületbe. A gyanúsítottak az ingatlanban kutatást végeztek és onnan készpénzt valamint dohányterméket tulajdonítottak el.

A nyomozás megállapította, hogy a bűncselekmény elkövetésével három szentesi fiatal gyanúsítható megalapozottan, akik közül két terheltet a rendőrök elfogtak. Ők kihallgatásuk során beismerő vallomást tettek. Ellenük lopás bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Harmadik társukat még keresi a rendőrség.

A 19 éves J. Józsefet a szentesi nyomozók további vagyon elleni bűncselekmények elkövetésével is gyanúsítják. Őt a rendőrök őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását.

Előző sztori

Tuzson: háromezerrel növelik a rendőrség létszámát

Következő sztori

Egyre népszerűbb a kastélylátogatás belföldön