Bulvár

A Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány új logót szeretne

A Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány új logót szeretne

2016. augusztus 23., kedd
A Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány új logót szeretne
Heim-P-LOGO

A Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány egy a korábbinál korszerűbb, megjelenésében modernebb, a gyermekek boldogságát és gyógyulását tükröző logót szeretne, amely kicsit felfrissíti és új erőt ad az alapítvány kommunikációjának.

Logótervezési pályázatot ír ki az alapítvány és remélhetőleg sokak fantáziáját megmozgatja majd a lehetőség, hogy munkájukat a jövőben a Heim Pál Gyermekkórházban és egyéb felületeken lássák viszont. A logó az alapítvány arculatában, kampányaiban, online felületein, rendezvényein és minden tevékenységében meg fog jelenni. Az alkotásokat szeptember 15-ig lehet elküldeni elektronikus úton az alapitvany@heimpalkorhaz.hu e-mail címre, első körben png, vagy jpg formátumban, megfelelő grafikai minőségben, legfeljebb 2M méretben. A logónak egyértelműen utalnia kell a boldog gyermekek, a kórház, a gyógyulás kapcsolatára, valamint az alapítvány tevékenységére. A logónak ráadásul színben is felismerhetőnek, és jól használhatónak kell lennie. A pályázat nyertese 50 ezer forint egyszeri díjazásban részesül, és az ő logóját fogja használni a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány. Így a pályázatot beadó személyek vállalják, hogy amennyiben logójukkal megnyerik a versenyt, a fenti pontban lévő térítés mellett az általuk készített logó használati jogát további térítés nélkül adják át az alapítványnak teljeskörű felhasználásra. Ha további információra van szüksége, tekintse meg a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítvány

web-

illetve

Facebook oldalát

.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.