Közélet

Tűzijáték és koncertek a jubileumi ÁGOTA-tábor 2. napján + FOTÓK

Tűzijáték és koncertek a jubileumi ÁGOTA-tábor 2. napján + FOTÓK

2016. július 22., péntek
Tűzijáték és koncertek a jubileumi ÁGOTA-tábor 2. napján + FOTÓK
agota_tabor_pentektuzijatek25_gs

Húszperces égi pompa és a tótkomlósi fúvószenekar is szórakoztatta pénteken a táborlakókat.

Nagyszerű hangulatban telt a pénteki nap is Doboz-Szanazugon a XX. Állami Gondoskodásban Élő Fiatalok Országos Találkozóján. A jubileumi ÁGOTA-táborban a reggeli és a kora délelőtti órák a kisebb csoportok és a nagyobb alcsoportok ismerkedéséről, a csapatépítésről szóltak. Ezt követően meglepte a táborlakókat az Európa-hírű tótkomlósi fúvószenekar, mely fergeteges filmzenei összeállítással szórakoztatta az ország valamennyi megyéjéből érkezett, állami gondoskodásban élő résztvevőket. Sok születésnapos gyermeket köszöntöttek a szervezők, emellett kicsik és nagyok egyaránt ráhangolódtak a következő napok vetélkedőire és játékaira. A napot varázslatos tűzijáték koronázta meg a Körös partján. A fénycsodára együtt sétált ki az ezer táborozó, és közösen csodálták meg a húszperces égi pompát. Este az önkéntesek beszélgettek a gyerekekkel, kisebb szórakoztató programokat tartottak még, majd esti mesével kísérték pihenni őket. Mindenki izgatottan feküdt le, hogy rápihenjen a szombati sportvetélkedőkre, játékokra és koncertekre. Ami pedig a továbbiakat illeti, 25-én, hétfőn nagyszabású programmal készülnek a szervezők: 17 órai kezdettel a hivatalos köszöntőnapi rendezvényen magas rangú meghívott vendégek üdvözlik a táborlakókat, és látják el őket szellemi útravalóval.

A jubileumi ÁGOTA-tábor a MOL Új Európa Alapítvány támogatásával valósul meg.

A 20. jubileumi táborban a Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató sok száz gyermeke és fiatalja vett részt. A szervezők a nevükben is köszönik az adományokat, az ajándékokat! A Szent Ágota Gyermekvédelmi Szolgáltató továbbra is folyamatosan várja nevelőszülők jelentkezését a 06/20-946-0101, a 06/20-284-4727, valamint a 06/30-624-2840-es telefonszámokon!

Korábban írtuk:

Az ÁGOTA-tábor 1. napjának összefoglalója és fotóiMegkezdődik a XX. ÁGOTA-táborJubilál az ÁGOTA: ezer résztvevő a huszadik nyári táborban

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.