Bulvár

Tolvajt keres a szegedi rendőrség - a lakosság segítségét kérik

Tolvajt keres a szegedi rendőrség - a lakosság segítségét kérik

2016. július 29., péntek
Tolvajt keres a szegedi rendőrség - a lakosság segítségét kérik
ismeretlen_tolvaj_police

A Szegedi Rendőrkapitányság 06010/5518/2016. bűnügyi számon indított nyomozást lopás vétségének gyanúja miatt ismeretlen tettes ellen.

A sértett Szeged-Kiskundorozsma, Nyugati soron található temető előtt leparkolt személyautóját az ismeretlen elkövető június 18-án 10 óra körül kinyitotta és abból eltulajdonított egy övtáskát a benne lévő készpénzzel, személyes iratokkal és bankkártyával együtt. A tettes nem sokkal a bűncselekmény elkövetése után az egyik szegedi bankautomatából sikertelenül próbált meg készpénzt felvenni, amelyet az ATM kamerája rögzített. A rendőrség kéri, hogy aki a képeken látható férfit felismeri, vagy a bűncselekménnyel kapcsolatban információval rendelkezik, jelentkezzen a Szegedi Rendőrkapitányságon (6721 Szeged, Párizsi krt. 16-22), illetve névtelensége megőrzése mellett hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06-62-562-400-as hívószámon vagy az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számát, illetve a 107 vagy a 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikét.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.