Bulvár

Szerelmesek hétvégéje Mórahalmon

Szerelmesek hétvégéje Mórahalmon

2016. július 21., csütörtök
Szerelmesek hétvégéje Mórahalmon

Hát ilyen még nem volt! – mondhatják majd a látogatók hétvégén a mórahalmi Mini Hungary Parkban. Szombat és vasárnap, 10.00 és 18.00 óra között valóban nem mindennapi dolgokkal lehet majd kikapcsolódni a makett múzeumban: július 22-23-án főként a szerelmeseké lesz a főszerep! Ékszerkiállítással és vásárral, valamint afrodiziákumos szerelmi bólékkal várják a vendégeket a történelmi Magyarország épített értékeit felvonultató kéthektáros élményparkban.

A nyári hétvégén mindenkinek kellemes kikapcsolódást fog biztosítani ez a nem mindennapi alkalom. A szegedi 24 Karát Ékszerüzlet munkatársai (Szeged, Bartók tér 3.) különleges arany és ezüst ékszerekkel várják az érdeklődőket, ahol a szerelmes párok – kortól függetlenül – gyűrűket, karkötőket, nyakláncokat csodálhatnak, valamint vásárolhatnak is. De akár a gyermekeknek is válogathatnak a szülők ajándéknak valót, sőt mindkét nap a 24 Karát dolgozói igény szerint fülbelövést is vállalnak majd a helyszínen. Tehát szerelmi bólék kóstolása, valamint ékszer kiállítás és vásár lesz a Mini Hungary-ben a hétvégén, mindkét nap 10.00 és 18.00 óra között!

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.