Nagy-Huszein Tibor Szegeden: Nyomoznak az agrárkamara félmilliárd forintos honlapja miatt

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

nagy-huszein_tibor_sajttaj004kfMár nyomoz a rendőrség a DK feljelentése nyomán a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara 471 millió forintos honlapja miatt – jelentette be Szegeden Nagy-Huszein Tibor.

A Demokratikus Koalíció még februárban tett feljelentést a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara új honlapja miatt, melynek fejlesztésére 471 millió forintot költött a vezetőség, és ami szakértőik szerint egy ingyenesen használható rendszerben készült.

agrarkamara_honlap

Nagy-Huszein Tibor, a DK alelnöke Szegeden tartott sajtótájékoztatóján azt mondta, a részben uniós, részben az éves kamarai tagságból finanszírozott fejlesztés alig néhány millió forintból kijöhetett volna. A politikus nehezményezte, hogy az e-irodaként működő, a kamarai tagok informálására és az ügyintézés megkönnyítésére létrehozott honlap még mindig nem működik zökkenőmentesen. A februári feljelentést követően a fővárosban nyomoznak az agrárkamara új honlapja miatt. A DK alelnöke szerint “elengedték Győrffy Balázs, a kamara elnökének kezét”.

Default thumbnail
Előző sztori

Hétfőn ivóvízhálózati hibaelhárítást végeznek a Csongrádi sugárút és a Brüsszeli körút sarkán

Default thumbnail
Következő sztori

Mabisz: nyáron ugrásszerűen növekszik a lakásbetörések száma

Legutóbbi hasonló cikkek