Írjon nekünk

Sport

Mozgás Éjszakája Hódmezővásárhelyen: harminchárom éjszakai mozgásprogram közül választhatnak az érdeklődők

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Mozgas_ejszakaja_plakat_webre_nagy_cim

Július 8-án második alkalommal rendezik meg Hódmezővásárhelyen a Mozgás Éjszakája programot; annak ellenére, hogy idén az országos rendezvénysorozat nem kerül megrendezésre, Hódmezővásárhelyen az EVP-Egészségfejlesztési Iroda szervezésében a tavalyi esemény nagy sikerére való tekintettel ebben az évben is közös éjszakai sportolásra hívják a lakosságot 21.00 óra és éjfél között a helyi sportegyesületekkel, civil szervezetekkel és egyéni trénerekkel együttműködésben. Idén 16 helyszínen, 23 szervezet, sportklub vagy egyéni tréner részvételével, 33 mozgásformát próbálhatnak a vásárhelyi és térségi lakosok.

Hat mozgásformával bővül az idei Mozgás Éjszakája Hódmezővásárhelyen rendezvény, amit második alkalommal rendez meg az EVP-Egészségfejlesztési Iroda: tavaly 27 különböző mozgásformát próbálhattak ki ingyenesen az éjszaka folyamán a helyi és térségi lakosok, idén pedig már 33 sportágat mutatnak be az esemény keretében 16 helyszínen, 23 sportklub, egyesület, civil szervezet vagy egyéni tréner részvételével. Az egészségfejlesztési iroda hagyományteremtő céllal rendezi meg az eseményt annak ellenére, hogy idén az országos rendezvénysorozatot nem hirdették meg. A szervezők célja az, hogy minél többeknek kínáljanak lehetőséget minél több mozgásforma kipróbálására annak érdekében, hogy a résztvevők kedvet kapjanak az egészséges életmód szempontjából elengedhetetlenül szükséges rendszeres testmozgáshoz, és megtalálhassák a számukra legmegfelelőbb mozgásformát.

A Kossuth téren lesz Pilates torna, ju jitsu bemutató és közös gyakorlás, taekwon-do bemutató és interaktív foglalkozás, valamint Leung Ting Wing Tsun bemutató.

Az Európa parkban a nordic walkingot, a Balogh Imsi Sportcsarnokban az aerobikot, a Cukor utcai vívó centrumban pedig a zumbát, a piloxingot, a TRX-et, a gymsticket és a cross traininget próbálhatják ki a résztvevők.

A Népkert Székely kaputól kerékpártúra indul Mártélyra, a Somogyi Béla utca, futópálya melletti füves területen Garada Yoga és Max Out, Max Round edzés lesz, a Könyves utca 35. szám alatt az airsoft céllövöldét és taktikai lövészetet próbálhatják ki a résztvevők, emellett a Petőfi utca 6. szám alatt is lövészettel várják az érdeklődőket.

A Kertvárosi Általános Iskola tornatermében taekwondo bemutató és TAEK-BO edzés lesz, a Mária Valéria utca 1. szám alatt rúdsporttal, légtornával, erősítő és nyújtó órával várják a résztvevőket, a Széchényi tér 1. szám alatt a spinracinget, a Hódtói Sport és Szabadidő Központban pedig az éjszakai utcai kosárlabdát és a funkcionális edzést próbálhatják ki az érdeklődők.

A Táncsics Mihály utca 29. és a Teleki utca 18. szám alatt a konditermet és a fitnesz gépeket lehet kipróbálni, az Éva u. 9. szám alatt aerobik, fitball, brazil ju jitsu edzés és Nippon Zengo lesz, Mártélyon pedig a Bodnár Bertalan Oktató Központban éjszakai túrát szerveznek a tanösvényen.

A Mozgás Éjszakára részletes programja és helyszínei elérhetők a www.evp.hu oldalon és a facebook.com/evpefi/ oldalon.

Sport

Egy góllal nyert idegenben a MOL-Pick Szeged

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

Harmadik helyen állnak Bánhidiék a csoportban.

Tovább olvasom

Sport

Ismét bosszantó vereséget szenvedett a Szedeák

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Tizenkilenc ponttal is vezetett az együttes, mégis alulmaradt Zalaegerszegen.

Tovább olvasom

Hírzóna

Interaktív előadáson találkozhatunk neves szegedi sportolókkal

Ez a tartalom archív! A cikkben szereplő információk a megjelenés óta megváltozhattak.

Megjelent:

Szerző:

November 29-én, a művelődési házban.

Tovább olvasom

Aktuál