Sport

Labdarúgás: visszatérőkkel erősít a SZEOL SC

Labdarúgás: visszatérőkkel erősít a SZEOL SC

2016. július 14., csütörtök
Labdarúgás: visszatérőkkel erősít a SZEOL SC
levai_norbert_szeol_sc_

Két, a klubhoz visszatérő játékossal erősítette meg keretét az NB II-re készülő SZEOL SC: mindkét játékos játszott már az NB I-ben pályafutása során.

Két régi-új játékosával erősített a SZEOL SC: Tóth Ákos együttesében folytatja az előző idényt Szolnokon töltő, összesen 116 NB I-es meccsel bíró, 26 éves

Búrány Zoltán

, aki a klub saját nevelésű játékosa. Karrierje során megfordult a Diósgyőr, a Haladás és a Mezőkövesd együtteseiben is. Szintén a szegedieknél folytatja

Lévai Norbert

: a középpályás (nyitóképünkön) szintén az NB II-ben töltötte az előző idényt, a Szigetszentmiklós csapatát erősítette a 20 éves futballista, amelynek színeiben 17 meccsen lépett pályára, illetve pályafutása korábbi szakaszában, kecskeméti színekben háromszor az NB I-ben is pályára léphetett. A SZEOL SC legközelebb szombaton 10.30-kor lép pályára, amikor is a szintén másodosztályú Szolnokkal találkozik egy felkészülési meccs keretein belül.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.