Labdarúgás: szűk sikert aratott a Csongrád ellen a HFC

Cikkünk frissítése óta eltelt 4 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

hfc_csongrad_felk

Felkészülési mérkőzésen csapott össze a Hódmezővásárhelyi FC és a Csongrádi TSE: az NB III-ra készülő vásárhelyiek egygólos győzelmet arattak a szerdai találkozón.

Egy hét elteltével lépett újra pályára az NB III-ra készülő Hódmezővásárhelyi FC, míg a megyeegyes Csongrád első felkészülési mérkőzését játszotta. A vásárhelyieknél pályára lépett az előző szezont a Kozármislenyben töltő Puskás Zoltán, akinek érkezésére jó esély is mutatkozik, valamint az 1999-es, vásárhelyi születésű, a Budapest Honvédban játszó Gajda Márkó, valamint az együttes keretével kapcsolatos további hír, hogy mivel Mezei Olivér magyar felmenőkkel rendelkezik, így maradhat a csapatnál a harmadosztályban is.

A nagy melegben lejátszott meccsen fáradtabban mozgott a HFC, amely ugyan irányította a játékot, de nem tudott nagyobb előnyt kiharcolni magának a szünetre. A fordulást követően is maradt a szoros állás, és bár derekasan küzdött végig a meccs folyamán a Csongrád, végül egy góllal nyerni tudott a Hódmezővásárhely.

A HFC legközelebb szombaton 11 órakor, az Algyőn edzőtáborozó NB II-es Békéscsabával játszik edzőmérkőzést, míg a Csongrád egy hét múlva, július 20-án hazai pályán a Tiszaalpár együttesével találkozik.

Felkészülési mérkőzésen

Hódmezővásárhelyi FC – Csongrádi TSE 3-2 (1-0)
Hódmezővásárhely, vezette: Csöngető Endre (Barta Norbert István, Bán Imre)
HFC: Bordás – Kormányos, Tóth J., Tóth I., Marton, Máté, Szilágyi, Szabó II D., Bartyik N., Tóth A., Puskás Z. Csere: Nagy A., Gajda, Fátyol, Varga R., Bartyik R., Mezei, Szabó I D., Fábián. Vezetőedző: Major László.
Csongrád: Bíró – Koncz E., Bodor, Budai, Bálint A., Mészáros M., Szabó M., Huszka, Borda, Nagy Á., Rácz D. Csere: Hogyor (kapus), Horváth Károly, Horváth Kristóf, Kanász-Nagy, Fodor D. Vezetőedző: Szűcs Róbert.
Gól: Bartyik N., Fátyol, Szabó I. D. ill. Szabó M., Rácz D.

Major László: „Fáradtan mozogtunk, értelemszerűen sok hibával játszottunk.”

Szűcs Róbert: „A héten kezdtük a felkészülést, kicsit frissebben mozogtunk, mint a Vásárhely, így nem nőttek fölénk. Jobb csapat a Vásárhely, de ez most csapatszinten nem mutatkozott meg. Egy osztállyal fentebb játszanak nálunk, ez nekünk egy plusz motivációt is adott, végig hajtottunk a nagy melegben, minden játékosommal meg vagyok elégedve. Sikerült bedobnom 3-4 ifistát is, így pozitív érzésekkel jöhettünk haza, a találkozó jól szolgálta a felkészülésünket.”

Előző sztori

Labdarúgás: hajrábeli góllal kapott ki a SZEOL a Békéscsabától + FOTÓK

Következő sztori

Homonnay Zsoltot "Kacsa bácsi" mentette ki a Tiszából

Legutóbbi hasonló cikkek