Sport

Labdarúgás: szűk sikert aratott a Csongrád ellen a HFC

Labdarúgás: szűk sikert aratott a Csongrád ellen a HFC

2016. július 13., szerda
Labdarúgás: szűk sikert aratott a Csongrád ellen a HFC
hfc_csongrad_felk

Felkészülési mérkőzésen csapott össze a Hódmezővásárhelyi FC és a Csongrádi TSE: az NB III-ra készülő vásárhelyiek egygólos győzelmet arattak a szerdai találkozón.

Egy hét elteltével lépett újra pályára az NB III-ra készülő Hódmezővásárhelyi FC, míg a megyeegyes Csongrád első felkészülési mérkőzését játszotta. A vásárhelyieknél pályára lépett az előző szezont a Kozármislenyben töltő

Puskás Zoltán

, akinek érkezésére jó esély is mutatkozik, valamint az 1999-es, vásárhelyi születésű, a Budapest Honvédban játszó

Gajda Márkó

, valamint az együttes keretével kapcsolatos további hír, hogy mivel

Mezei Olivér

magyar felmenőkkel rendelkezik, így maradhat a csapatnál a harmadosztályban is. A nagy melegben lejátszott meccsen fáradtabban mozgott a HFC, amely ugyan irányította a játékot, de nem tudott nagyobb előnyt kiharcolni magának a szünetre. A fordulást követően is maradt a szoros állás, és bár derekasan küzdött végig a meccs folyamán a Csongrád, végül egy góllal nyerni tudott a Hódmezővásárhely. A HFC legközelebb szombaton 11 órakor, az Algyőn edzőtáborozó NB II-es Békéscsabával játszik edzőmérkőzést, míg a Csongrád egy hét múlva, július 20-án hazai pályán a Tiszaalpár együttesével találkozik.

Felkészülési mérkőzésen

Hódmezővásárhelyi FC – Csongrádi TSE 3-2 (1-0)

Hódmezővásárhely, vezette: Csöngető Endre (Barta Norbert István, Bán Imre)

HFC:

Bordás – Kormányos, Tóth J., Tóth I., Marton, Máté, Szilágyi, Szabó II D., Bartyik N., Tóth A., Puskás Z. Csere: Nagy A., Gajda, Fátyol, Varga R., Bartyik R., Mezei, Szabó I D., Fábián.

Vezetőedző:

Major László.

Csongrád:

Bíró – Koncz E., Bodor, Budai, Bálint A., Mészáros M., Szabó M., Huszka, Borda, Nagy Á., Rácz D. Csere: Hogyor (kapus), Horváth Károly, Horváth Kristóf, Kanász-Nagy, Fodor D.

Vezetőedző:

Szűcs Róbert.

Gól:

Bartyik N., Fátyol, Szabó I. D. ill. Szabó M., Rácz D. Major László:

„Fáradtan mozogtunk, értelemszerűen sok hibával játszottunk.”

Szűcs Róbert:

„A héten kezdtük a felkészülést, kicsit frissebben mozogtunk, mint a Vásárhely, így nem nőttek fölénk. Jobb csapat a Vásárhely, de ez most csapatszinten nem mutatkozott meg. Egy osztállyal fentebb játszanak nálunk, ez nekünk egy plusz motivációt is adott, végig hajtottunk a nagy melegben, minden játékosommal meg vagyok elégedve. Sikerült bedobnom 3-4 ifistát is, így pozitív érzésekkel jöhettünk haza, a találkozó jól szolgálta a felkészülésünket.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.