Sport

Labdarúgás: Sándorfalváról érkező mester irányít Kisteleken

Labdarúgás: Sándorfalváról érkező mester irányít Kisteleken

2016. július 20., szerda
Labdarúgás: Sándorfalváról érkező mester irányít Kisteleken
sandorfalva_szentes11_gs

Új edzővel vág neki a 2016/17-es szezonnak a Csongrád megyei I. osztályban szereplő Kisteleki TE: az előző idény 14. helyezettjének irányítását a legutóbb a Sándorfalvát vezető Antal Róbert veszi át Korom Tibortól.

Két szezont követően távozik Sándorfalváról

Antal Róbert

: ahogy arról korábban beszámoltunk, a SZEGEDma.hu Csongrád megyei Magyar Kupa

legutóbbi kiírásának

győzteséhez

visszatér

az a

Tóth János

, akit éppen Antal Róbert váltott 2014 nyarán. A kupagyőztes trénere azonban nem sokáig maradt csapat nélkül: a következő idényben a szintén a megyeegyben szereplő Kisteleki TE együttesénél látja el a vezetőedzői feladatokat. „Meglepve olvastuk, hogy már nem én vagyok az edző Sándorfalván, mert engem senki sem keresett a vezetőség részéről. Egy fiatal, nagyon jó csapatot raktunk össze, amelyik kupagyőztes lett, és a pályán 60 pontot szerzett ötödik, mindössze két pontra a harmadiktól. Végül az utánpótlás-csapataink ki nem állása miatt lettünk hetedikek, ők egyébként egy különálló egyesületként működnek. Megkerestek Kistelekről egy szimpatikus ajánlattal, amit én elfogadtam, innentől kezdve a sándorfalvi történetet lezártnak tekintem” – fogalmazott a váltásról portálunknak Antal Róbert. Antal Róbert kitért rá, a nyár folyamán megpróbálják megerősíteni a keretet, az igazolások során elsősorban fiatal, munkára éhes játékosokban gondolkoznak egy-két rutinos játékos mellett, míg a célokat tekintve a következő szezonban a minél jobb helyezés eléréséért fognak küzdeni. A gárda a héten megkezdte a munkát immáron az új tréner vezetésével, ám egyelőre a hétvégén edzőmeccs nem színesíti a programot. A Kistelek új mestere augusztus harmadikán, az Algyő elleni hazai megyei Magyar Kupa meccsen debütálhat tétmeccsen a kispadon, míg augusztus 21-én a Csongrád megyei I. osztály első fordulójában az újonc Foliaplast-Bordány vendégeként lépnek pályára a kisteleki labdarúgók Antal Róbert vezetésével.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.