Labdarúgás: Sándorfalváról érkező mester irányít Kisteleken

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

sandorfalva_szentes11_gs

Új edzővel vág neki a 2016/17-es szezonnak a Csongrád megyei I. osztályban szereplő Kisteleki TE: az előző idény 14. helyezettjének irányítását a legutóbb a Sándorfalvát vezető Antal Róbert veszi át Korom Tibortól.

Két szezont követően távozik Sándorfalváról Antal Róbert: ahogy arról korábban beszámoltunk, a SZEGEDma.hu Csongrád megyei Magyar Kupa legutóbbi kiírásának győzteséhez visszatér az a Tóth János, akit éppen Antal Róbert váltott 2014 nyarán. A kupagyőztes trénere azonban nem sokáig maradt csapat nélkül: a következő idényben a szintén a megyeegyben szereplő Kisteleki TE együttesénél látja el a vezetőedzői feladatokat. „Meglepve olvastuk, hogy már nem én vagyok az edző Sándorfalván, mert engem senki sem keresett a vezetőség részéről. Egy fiatal, nagyon jó csapatot raktunk össze, amelyik kupagyőztes lett, és a pályán 60 pontot szerzett ötödik, mindössze két pontra a harmadiktól. Végül az utánpótlás-csapataink ki nem állása miatt lettünk hetedikek, ők egyébként egy különálló egyesületként működnek. Megkerestek Kistelekről egy szimpatikus ajánlattal, amit én elfogadtam, innentől kezdve a sándorfalvi történetet lezártnak tekintem” – fogalmazott a váltásról portálunknak Antal Róbert.

Antal Róbert kitért rá, a nyár folyamán megpróbálják megerősíteni a keretet, az igazolások során elsősorban fiatal, munkára éhes játékosokban gondolkoznak egy-két rutinos játékos mellett, míg a célokat tekintve a következő szezonban a minél jobb helyezés eléréséért fognak küzdeni. A gárda a héten megkezdte a munkát immáron az új tréner vezetésével, ám egyelőre a hétvégén edzőmeccs nem színesíti a programot.

A Kistelek új mestere augusztus harmadikán, az Algyő elleni hazai megyei Magyar Kupa meccsen debütálhat tétmeccsen a kispadon, míg augusztus 21-én a Csongrád megyei I. osztály első fordulójában az újonc Foliaplast-Bordány vendégeként lépnek pályára a kisteleki labdarúgók Antal Róbert vezetésével.

Default thumbnail
Előző sztori

Labdarúgás: első nagy tornájára készül Délvidék válogatottja

Következő sztori

Szerbia belsejében is ellátnák a karitatív feladataikat a magyar máltaisok

Legutóbbi hasonló cikkek