Sport

Labdarúgás: nem hozott gólt a Tisza-menti tesztmeccs

Labdarúgás: nem hozott gólt a Tisza-menti tesztmeccs

2016. július 20., szerda
Labdarúgás: nem hozott gólt a Tisza-menti tesztmeccs
szeged_2011_szolnok19_gs

Gól nélküli döntetlenre végzett a szintén másodosztályú Szolnoki MÁV FC ellen a Szeged 2011-Grosics Akadémia. Klausz László együttese számára még egy meccs van hátra a nyári felkészülési időszakból.

A szombaton lemaradt, Politechnica Temesvár elleni edzőmeccset hétfőn bepótolta a Szeged 2011-Grosics Akadémia: Germán Tamásék gól nélkül végeztek a hét első napján. Szerdán újabb tesztmeccs várt a Szeged-Grosicsra, délelőtt a szintén NB II-es Szolnok ellen játszott újabb meccset a gárda, amelyben főképp a fiatalok kaptak bizonyítási lehetőséget Klausz László együttesében. A stabilitás ezúttal is megvolt, kevés lehetőséget engedett ellenfelének a szegedi csapat, amely saját lehetőségeivel sem tudott élni a szolnoki kapu előtt, így akárcsak hétfőn, ezúttal sem született gól. A jövő vasárnapi bajnoki rajtig még egy edzőmérkőzés szerepel a Szeged-Grosics programjában: szombaton 10 órától Temesváron az ASU ellenében lép pályára, amelyet hazai pályán

Geiger Norbert

mesterhármasával győzött le.

Felkészülési mérkőzésen

Szeged 2011-Grosics Akadémia – Szolnoki MÁV FC 0-0

Szeged-Grosics:

Molnár P. - Jagodics, Tóth, Seres, Geiger, Pászka, Veselinov, Povázsai, Molnár J., Zádori, Andorka.

Csere:

Kriska, Lukács.

Vezetőedző:

Klausz László. Klausz László:

„Örültem annak, hogy tudtunk játszani egy stabil NB II-es csapattal. A mai összeállításunkban hét fiatal is szerepet kapott, ők is tudták hozni azt a színvonalat, amit eddig nyújtottunk. A stabilitás mellett a támadásban is jeleskedtek, de az i-re nem tudták feltenni a pontot. Örülök, hogy ezek a fiatal ragyogóan teljesítettek.”

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.