Sport

Labdarúgás: magabiztosan győzte le az újoncot a HFC

Labdarúgás: magabiztosan győzte le az újoncot a HFC

2016. július 20., szerda
Labdarúgás: magabiztosan győzte le az újoncot a HFC
hfc_szeol_edzomerkozes02_gs

Háromgólos győzelmet aratott az NB III-ban újonc Méhkerékkel szemben a Hódmezővásárhelyi FC: Major László tanítványainak még az is belefért, hogy büntetőt rontsanak a találkozó során.

Békés megye bajnokát, az NB III-ban újonc Méhkeréki SE-t fogadta a hétközi edzőmérkőzésen a Hódmezővásárhelyi FC. A hazaiak hamar magukhoz ragadták a kezdeményezést, és

Bartyik Norbert

beadását követően

Szabó II. Dávid

találatával meg is szerezték a vezetést, majd alig tíz perccel később az első gól előkészítője növelte meg csapata előnyét. A fordulás után is maradt a vásárhelyi fölény, amit a csereként beállt

Fábián Imre

tett még magabiztosabbá góljával - a HFC frissebben és pontosabban játszott ellenfelénél, és akár még nagyobb arányban is nyerhetett volna, de a meccs folyamán büntetőt is hibáztak a vásárhelyiek. A HFC legközelebb szombaton a Békés megyei I. osztályú Mezőhegyes vendége lesz felkészülési mérkőzésen.

Felkészülési mérkőzésen

Hódmezővásárhelyi FC - Méhkeréki SE 3-0 (2-0)

Hódmezővásárhely, vezette: Brezovai Zoltán (Lászlai Róbert, Minda Gábor)

HFC:

Bordás - Bartyik N., Tóth J., Tóth I., Mezei, Máté, Szilágyi, Szabó II D., Végh, Tóth A., Puskás. Csere: Szabó M. (kapus), Fábián, Marton, Szabó I D., Fátyol, Nagy A., Bartyik R.

Vezetőedző:

Major László.

Gól:

Szabó II D., Bartyik N., Fábián. Major László:

"Egy picit fáradtabb csapat ellen játszottunk, kicsit csalóka az eredmény, de úgy gondolom, hogy a játék alapján is megérdemelt győzelmet arattunk. Azt hiszem, így kell egy közvetlen rivális ellen lejátszani egy felkészülési mérkőzést."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.