Bulvár

Halálos baleset történt Pitvaroson

Halálos baleset történt Pitvaroson

2016. július 2., szombat
Halálos baleset történt Pitvaroson
baleset_pitvaros_police

Befejeződött a helyszíni szemle, így zavartalanul haladhat a forgalom Pitvaros belterületén, a Kossuth Lajos utcában.

Baleset történt július 2-án, 5 óra körül Pitvaros belterületén, a Kossuth Lajos utcában. A rendelkezésre álló adatok szerint egy Ambrózfalva felé közlekedő személyautó lesodródott az úttestről, villanyoszlopnak ütközött, majd felborult. A járművezető a helyszínen életét vesztette, a gépkocsiban tartózkodó 4 utas sérülést szenvedett. Az érintett útszakaszon teljes útlezárás volt érvényben a helyszínelés és a műszaki mentés idejére, amelynek befejezését követően a rendőrök a forgalomkorlátozást feloldották. A Makói Rendőrkapitányság szakértők bevonásával vizsgálja a baleset körülményeit.

Korábban írtuk:

Egy ember meghalt, négyen megsérültek, amikor egy gépkocsi az úttest melletti villanyoszlopnak ütközött Pitvaros belterületén. A baleset július 2-án nem sokkal 5 óra előtt történt Pitvaros belterületén, a Kossuth Lajos utcában. Az elsődleges adatok szerint egy személyautó eddig tisztázatlan körülmények között egy villanyoszlopnak ütközött, majd felborult. A jármű sofőrje a helyszínen életét vesztette, a gépkocsiban tartózkodó 4 utas sérülést szenvedett. A rendőrség a helyszínelés idejére az érintett útszakaszt teljes szélességében lezárta.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.