Közélet

Új információs magazin jelent meg Szegeden - keresse postaládájában!

Új információs magazin jelent meg Szegeden - keresse postaládájában!

2016. június 3., péntek
Új információs magazin jelent meg Szegeden - keresse postaládájában!
szegedi_aktualis_cimoldal

A kéthetente megjelenő, ingyenesen terjesztett Szegedi Aktuális a hirdetések mellett hírek, információkat is kínál az olvasóknak.

Szegedi Aktuális címen új magazinnal találkozhatnak postaládájukban a szegediek most péntektől. "Újra a szegedieké a Nagy Virág" - áll a valóban "aktuális" Aktuális címlapján, utalva arra, hogy pénteken nyitja meg kapuit a nagyközönség előtt a Klauzál téri legendás cukrászda. De mit is kínál, miért is érdekes ez az új, kéthetente megjelenő, A/4-es formátumú, színes, igényesen szerkesztett, ingyenes információs újság, melyet Szegeden és közigazgatási területén, a lakások postaládáiba bedobva terjesztenek? "A hirdetések mellett igyekszünk minél több, közérdeklődésre számot tartó, a város lakosságát közvetlenül érintő hírt is közölni. Tartózkodunk a politikai témáktól, s a közérdekű híreken túl a lap magazin jellegű oldallal is igyekszik kiszolgálni olvasóit. A Szegedi Aktuális egy lapcsalád harmadik tagja, melynek első újságja, a Csabai Aktuális 2011-ben indult útjára Békéscsabán, s azóta – folyamatosan növekvő oldal- és példányszámmal – a helyi hirdetési piac jelentős szegmense lett. A második újság, az Eleki Aktuális az eleki önkormányzat megrendelésére készül szerkesztőségünkben 2014 óta" - árulta el

Tóth Sándor

alapító-tulajdonos. Az újságot a

www.szegediaktualis.hu

internetes oldalon is meg lehet tekinteni.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.