Bulvár

Több mint húsz kerékpár gazdáit keresik a makói rendőrök

Több mint húsz kerékpár gazdáit keresik a makói rendőrök

2016. június 7., kedd
Több mint húsz kerékpár gazdáit keresik a makói rendőrök

A Makói Rendőrkapitányság kéri, hogy jelentkezzenek azok a sértettek, akiknek kerékpárját áprilisban és májusban lopták el a városban.

A Makói Rendőrkapitányság 06040/379/2016 bü. számon lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt nyomoz

P. László Krisztián

makói lakos ellen, aki csaknem két tucat kerékpár ellopásával gyanúsítható. Az egyik sértett június 1-jén tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki éjszaka Makó belvárosában, az egyik üzlet kerékpártárolójából eltulajdonította lezárt kerékpárját. A nyomozás során a makói rendőrök június 2-án gyanúsítottként hallgatták ki P. László Krisztiánt. A helybeli férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését. Kihallgatása során további 22 kerékpár ellopását ismerte el. A sértettek beazonosítása és az eltulajdonított kerékpárok felkutatása jelenleg is tart. A Makói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya várja azon személyek jelentkezését, akiknek kerékpárját április és május hónapban Makón a kórház területéről, a Petőfi Parkból, az önkormányzat elől vagy annak udvaráról, a József Attila Könyvtár elől, illetve a Spar áruház elől tulajdonították el, és nem tettek bejelentést a rendőrségen. A Makói Rendőrkapitányság kéri, hogy a sértettek jelentkezzenek személyesen a Makói Rendőrkapitányságon (6900 Makó, Csanád vezér tér 13. szám) a tulajdonjogot hitelt érdemlően igazoló okirattal, számlával vagy egyéb más okirattal. Telefonon bejelentés tehető a 06-62-511-260-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.