/

Több mint húsz kerékpár gazdáit keresik a makói rendőrök

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A Makói Rendőrkapitányság kéri, hogy jelentkezzenek azok a sértettek, akiknek kerékpárját áprilisban és májusban lopták el a városban.

A Makói Rendőrkapitányság 06040/379/2016 bü. számon lopás vétségének megalapozott gyanúja miatt nyomoz P. László Krisztián makói lakos ellen, aki csaknem két tucat kerékpár ellopásával gyanúsítható.

Az egyik sértett június 1-jén tett feljelentést ismeretlen tettes ellen, aki éjszaka Makó belvárosában, az egyik üzlet kerékpártárolójából eltulajdonította lezárt kerékpárját. A nyomozás során a makói rendőrök június 2-án gyanúsítottként hallgatták ki P. László Krisztiánt. A helybeli férfi elismerte a bűncselekmény elkövetését. Kihallgatása során további 22 kerékpár ellopását ismerte el. A sértettek beazonosítása és az eltulajdonított kerékpárok felkutatása jelenleg is tart.

A Makói Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya várja azon személyek jelentkezését, akiknek kerékpárját április és május hónapban Makón a kórház területéről, a Petőfi Parkból, az önkormányzat elől vagy annak udvaráról, a József Attila Könyvtár elől, illetve a Spar áruház elől tulajdonították el, és nem tettek bejelentést a rendőrségen.

A Makói Rendőrkapitányság kéri, hogy a sértettek jelentkezzenek személyesen a Makói Rendőrkapitányságon (6900 Makó, Csanád vezér tér 13. szám) a tulajdonjogot hitelt érdemlően igazoló okirattal, számlával vagy egyéb más okirattal. Telefonon bejelentés tehető a 06-62-511-260-as telefonszámon, az ingyenesen hívható 06-80-555-111-es „Telefontanú” zöld számán, valamint a 107-es vagy a 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Előző sztori

Egyre borúlátóbbak, de nem reményvesztettek az európai vállalatok Kínában

Következő sztori

Befejezte a számvevőszék a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ ellenőrzését