Sport

Labdarúgás: Major László marad a Hódmezővásárhely mestere

Labdarúgás: Major László marad a Hódmezővásárhely mestere

2016. június 13., hétfő
Labdarúgás: Major László marad a Hódmezővásárhely mestere
hfc19_gs

A következő idényben is Major László vezeti majd edzőként a harmadosztály küzdelmeiben érdekelt Hódmezővásárhelyi FC csapatát.

A szakember tavaly ősszel érkezett a kiesés elől menekülő alakulathoz, amelyet végül az NB III Közép csoport 17 együttest számláló mezőnyének 15. helyére vezetett. Irányításával 20 mérkőzésen 24 pontot, a maximálisan begyűjthető egységek 40 százalékát gyűjtötte be a tavasz nagyobb részében hazai pályán szerepelt gárda. A HFC ezzel kiharcolta a bennmaradást az osztályban.

Major László

segítője a továbbiakban is

Papp Róbert

lesz. "A klubvezetés elégedett volt mindkettejük munkájával. A múlt héten összeültünk, átbeszéltük a lehetőségeket, és gyorsan sikerült is megegyeznünk a jövőt illetően. Az első és legfontosabb feladat az lesz most, hogy egy megfelelő keretet alakítsunk ki. Lesznek változások, hiszen az MLSZ új szabálya szerint csak olyanok játszhatnak majd, akik utánpótláskorukban is Magyarországon szerepeltek már. A kettős állampolgárságú játékosainkra így nem tudunk a továbbiakban számítani. Mindenképpen az előrelépés a cél a következő szezonban, szeretnénk egy erős, stabil tagja lenni az NB III-nak. A végleges célkitűzés viszont csak a keret összetételének ismeretében lesz aktuális" - árulta el portálunk érdeklődésére

Horváth Zoltán

klubelnök.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.