Sport

Labdarúgás: a Gyöngyös vár a Mórahalomra az osztályzón

Labdarúgás: a Gyöngyös vár a Mórahalomra az osztályzón

2016. június 7., kedd
Labdarúgás: a Gyöngyös vár a Mórahalomra az osztályzón
szoreg_morahalom41_gs

Osztályzóra kényszerül a Csongrád megyei I. osztályú bajnok, a Mórahalom VSE: az MLSZ székházában kedden délelőtt elkészített NB III-as osztályzók kapcsán nem volt szerencséje Magyar György együttesének, mivel utoljára húzták ki a csapatot a résztvevők közül.

Nem fogadta kegyeibe Fortuna a Mórahalom VSE-t az NB III-as osztályzót illetően: végül 14 megyei bajnok együttes jelezte, hogy vállalná a magasabb osztályú megmérettetést, így az MLSZ előzetes iránymutatásának értelmében négy párt húztak ki, hat csapat pedig osztályzó nélkül kezdheti meg a harmadosztályban a következő szezont. Az utolsó pár második csapataként, azaz nyolcadikként került elő a Mórahalom VSE neve: így a legutolsó együttesként mégis osztályzóra kényszerült a homokháti együttes, amelynek ellenfele Heves megye veretlenül aranyérmet szerzett bajnoka, a Gyöngyös lesz. A párharc első mérkőzése Gyöngyösön lesz június 11-én 17 órától, míg a mórahalmi visszavágót egy héttel később, június 18-án 17 órától rendezik.

Az osztályozók párosítása

Tiszafüred VSE - Gyirmót FC Győr II. Kaposvár - Ibrány SE Iváncsa KSE - Veszprém Gyögyösi AK - Mórahalom VSE

Osztályozó nélkül feljutott:

Dabas-Gyón FC, Komárom VSE, Hajdúböszörményi TE, Pécsi MFC, Hévíz SK, Méhkeréki SE.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.