Labdarúgás: a Gyöngyös vár a Mórahalomra az osztályzón

Cikkünk frissítése óta eltelt 5 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

szoreg_morahalom41_gs

Osztályzóra kényszerül a Csongrád megyei I. osztályú bajnok, a Mórahalom VSE: az MLSZ székházában kedden délelőtt elkészített NB III-as osztályzók kapcsán nem volt szerencséje Magyar György együttesének, mivel utoljára húzták ki a csapatot a résztvevők közül.

Nem fogadta kegyeibe Fortuna a Mórahalom VSE-t az NB III-as osztályzót illetően: végül 14 megyei bajnok együttes jelezte, hogy vállalná a magasabb osztályú megmérettetést, így az MLSZ előzetes iránymutatásának értelmében négy párt húztak ki, hat csapat pedig osztályzó nélkül kezdheti meg a harmadosztályban a következő szezont.

Az utolsó pár második csapataként, azaz nyolcadikként került elő a Mórahalom VSE neve: így a legutolsó együttesként mégis osztályzóra kényszerült a homokháti együttes, amelynek ellenfele Heves megye veretlenül aranyérmet szerzett bajnoka, a Gyöngyös lesz.

A párharc első mérkőzése Gyöngyösön lesz június 11-én 17 órától, míg a mórahalmi visszavágót egy héttel később, június 18-án 17 órától rendezik.

Az osztályozók párosítása

Tiszafüred VSE – Gyirmót FC Győr II.
Kaposvár – Ibrány SE
Iváncsa KSE – Veszprém
Gyögyösi AK – Mórahalom VSE

Osztályozó nélkül feljutott:
Dabas-Gyón FC, Komárom VSE, Hajdúböszörményi TE, Pécsi MFC, Hévíz SK, Méhkeréki SE.

Előző sztori

Befejezte a számvevőszék a Csongrád Megyei Egészségügyi Ellátó Központ ellenőrzését

Következő sztori

Hátország: hét Csongrád megyei játékos került be az U14-es regionális válogatottba