Bulvár

Kábítószert termesztett, őrizetbe vették + VIDEÓ

Kábítószert termesztett, őrizetbe vették + VIDEÓ

2016. június 3., péntek
Kábítószert termesztett, őrizetbe vették + VIDEÓ
kabitoszer_szeged

A rendőrség őrizetbe vett egy 40 éves férfit, aki a gyanú szerint több mint 90 tő kendernövényt termesztett egy szegedi ingatlanban. Három társa ellen kábítószer birtoklása vétségének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás - írja a police.hu.

A járőrök egy személygépkocsit és három utasát vonták intézkedés alá június 1-jén délután Szegeden. A járműben tartózkodó férfiakkal kapcsolatban felmerült a kábítószer fogyasztásának gyanúja, ezért őket az egyenruhások a Szegedi Rendőrkapitányságra előállították.

L. Dániel

,

G. Gergő

és

B. Dávid

gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a terhére rótt kábítószer birtoklásának vétségét. A rendelkezésre álló adatok szerint az egyik gyanúsított nem sokkal a rendőri intézkedés előtt egy szegedi férfinak kábítószergyanús növényi törmeléket adott át. A 40 éves

Sz. Józsefnél

a nyomozók házkutatást tartottak, amely során több mint 90 tő kendernövényt foglaltak le. A lakóház padlásán egy engedély nélkül tartott és átalakított lőfegyvert, valamint hozzá tartozó lőszereket is találtak a rendőrök, amelyeket szintén lefoglaltak. A szegedi férfi gyanúsítotti kihallgatása során elismerte a terhére rótt bűncselekmények elkövetését. Ellene kábítószer birtoklása, valamint lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. A Szegedi Rendőrkapitányság nyomozói Sz. Józsefet őrizetbe vették és kezdeményezik előzetes letartóztatását. http://www.youtube.com/watch?v=IuQXE2ZiaZc

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.