Közélet

Jégesőre váltott a kánikula Szegeden + FOTÓK, VIDEÓK

Jégesőre váltott a kánikula Szegeden + FOTÓK, VIDEÓK

2016. június 24., péntek
Jégesőre váltott a kánikula Szegeden + FOTÓK, VIDEÓK
vihar005kf

Péntek délután, a két napos hőség után hűsítő szél érkezett, azonban nem várt vendéget hozott. Saját és olvasói fotók, videók a jégesőről!

Fellélegezhettek a kánikulától szenvedő szegediek, azonban nincsen rózsa tövis nélkül: jégeső érkezett péntek délután a Napfény Városába. A hőmérséklet 29 fokra csökkent, előbb erős szél, majd zivatar alakult ki, amit jégeső is kísért. Újszegedet diónyi jég árasztotta el, 20-25 percen át ömlött a jégeső. Olvasói fotóink az elárasztott Fő fasoron készültek, ahol félméteres vízben csónakáznak az autók.

Tekintsék meg saját és olvasói videóinkat, fotóinkat!

http://www.youtube.com/watch?v=u78z0aESBf4&feature=youtu.be http://youtu.be/Euusetg9ggM https://youtu.be/84Ue_DMoctc Az eső - az idokep.hu szerint - amilyen gyorsan jött, olyan gyorsan is távozik, nagy sebességgel halad északnyugat felé, de ezért még nem biztos, hogy messzire kell tenni az esernyőket.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.