Sport

Boksz: Egerben osztogatták a pofonokat a szegedi lányok

Boksz: Egerben osztogatták a pofonokat a szegedi lányok

2016. június 1., szerda
Boksz: Egerben osztogatták a pofonokat a szegedi lányok
boxvilag_se_eger

Május 26. és 28. között az egri Kemény Ferenc Sportcsarnok adott otthont a 66. Bornemissza Gergely Ökölvívó Emlékversenynek és a 4. Dobó Katica Női Ökölvívó Emlékversenynek. A szegedi Boxvilág Ökölvívóképző SE három indulóval képviseltette magát a megmérettetésen.

Horváth Klára

bemutató mérkőzésen bokszolt az Eger Városi Sportiskolából érkezett ellenfelével szemben, akinek támadásait ügyesen előzte meg, illetve mozogta ki, miközben visszatámadásaival nem hagyott kétséget afelől, melyikük is a jobb.

Karácsonyi Valentina

a salgótarjáni

Hegedűs Nikoletta

elleni pontozásos győzelemmel indított, majd a döntőben a többszörös válogatott, rutinos

Böde Anitával

(KSI) csapott össze, akivel szemben taktikusan bokszolva, szoros mérkőzésen bár alulmaradt, de remekül helyt állt, végül pedig ezüstéremmel térhetett haza.

Jenei Lillának

is egy több éves előnnyel bíró ellenfél jutott

Szabó Luca

(FBO) személyében a 81 kilogrammosok között. A kőszegi lány elleni nagy csatában végül szintén szoros mérkőzésen pontozással győzött a tapasztalat, de a szegedi ökölvívó is büszke lehet a teljesítményére, keményen megdolgozott az ezüstéremért.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.