Kultúra

Vasárnap tartja a Nemzetiségi Kultúrák Napját a közmédia

Vasárnap tartja a Nemzetiségi Kultúrák Napját a közmédia

2016. május 21., szombat
Vasárnap tartja a Nemzetiségi Kultúrák Napját a közmédia

Tizenhárom nemzetiséget mutatnak be vasárnap a közmédia csatornái - mondta Siklósi Beatrix, a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap (MTVA) főszerkesztője szombaton az M1 aktuális csatornán.

A Nemzetiségi Kultúrák Napja elnevezésű, egész napos műsorfolyamot az M1-en, a Duna Televízión és a Duna World-ön követhetik a nézők - mondta a főszerkesztő. Hozzátette, hogy a stúdióbeszélgetések mellett helyszíni kapcsolások is lesznek.

Varga Szimeon

bolgár nemzetiségi szószóló a műsorban elmondta: nagyon jó a kapcsolat a magyarországi nemzetiségek között, és mindannyian örülnek, hogy a közmédia évente egyszer teret ad a különböző kultúrák bemutatásának. "Ez nekünk egy nagyon nagy lehetőség, hiszen a magyar társadalom értesül arról, hogy a nemzetiségek itt élnek velük együtt, színesítik a magyar kultúrát" - tette hozzá.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.