Bulvár

Mórahalmi gasztropárbaj - Dél-Baranya kontra Homokhátság

Mórahalmi gasztropárbaj - Dél-Baranya kontra Homokhátság

2016. május 10., kedd
Mórahalmi gasztropárbaj - Dél-Baranya kontra Homokhátság
siklosivar

Május 15-én, pünkösd vasárnapján az ízek szerelmeseit várják a Mini Hungary Parkba. Egész napos élménypárbaj lesz az ínyenceknek Mórahalmon, a történelmi Magyarországot idéző makett múzeumban. Tíz versenyszámban tartanak majd kóstoltatást a szervezők. Igazi gasztropárbaj lesz pünkösdkor a Homokhátság szívében.

Vasárnap nemzetünk dicső múltja nemcsak a történelmi maketteken keresztül elevenedik meg a Mini Hungary-ben, hanem a hamisíthatatlan magyar konyhán keresztül is. Mégpedig Dél-Baranya egyik legékesebb települése, Siklós mutatkozik be remekeivel a hétvégén nyitva tartási időben, 9 és 18 óra között. A Villányi-hegységtől délre fekvő országrész kenyereivel, pogácsáival is bemutatkozik az odalátogatóknak. De ezek mellett lesz még a tarsolyban odavalósi szörp, kolbász, sonka, bor, pálinka és sajt, valamint jófajta baranyai bográcsos étel is. Az ízpárbaj nem áll másból vasárnap, mint a múzeumi látogatók a saját, otthon megszokott ízeiket hasonlíthatják össze a kóstoltakhoz. Itt lesz a lehetőség vasárnap, hogy Silóssal, Dél-Baranya ékes színfoltjának gasztronómiájával ismerkedjenek a vendégek a mórahalmi Mini Hungary Parkban. Tehát kellemes időtöltést ajánlunk a hétvégére, gasztropárbajt pünkösd vasárnapján, 9 és 18 óra között.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.