Közélet

Már nem gyűjt aláírást az MSZP

Már nem gyűjt aláírást az MSZP

2016. május 19., csütörtök
Már nem gyűjt aláírást az MSZP
gogos_zoltan_sajttaj004kf

Már két-három héttel ezelőtt felhagyott a vasárnapi boltzárral kapcsolatos aláírásgyűjtéssel az MSZP - nyilatkozta Gőgös Zoltán a Magyar Időknek.

A szocialisták elnökhelyettese elmondta: azért döntöttek így, mert már látnak arra garanciát, hogy a kormány visszavonja a vasárnapi nyitva tartást. Hozzátette: korábban

Lázár János

Miniszterelnökséget vezető miniszter és Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes (KDNP) nem fogalmazott egyértelműen a témával kapcsolatban, ezért akartak a szocialisták voksolást annak érdekében, hogy három évre bebiztosítsák az üzletek nyitva tartását vasárnap. Hozzátette, hogy az Alkotmánybíróság is elutasította beadványukat, így az lekerült a napirendről.

Gőgös Zoltán

beszélt arról is, hogy tovább gyűjtik az aláírásokat az állami földek eladásával kapcsolatos, valamint a cégvezetők kétmilliós bérplafonjáról szóló népszavazási kérdésekben. Eddig 150 ezer szignót sikerült összegyűjteniük.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.