/

Leszakadt faág veszélyeztette az autókat Hódmezővásárhelyen

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A mórahalmi, a szegedi, a ruzsai és a hódmezővásárhelyi tűzoltókat riasztották a hétvégén – írja a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Egy kazánház szigetelése izzott, füstölt szombaton délután Mórahalom egyik tanyáján. A szegedi és a ruzsai hivatásos egységek mellett a mórahalmi önkéntes tűzoltókat is a helyszínre riasztotta a főügyelet. A tűzoltók két vízsugárral hűtötték vissza az izzó alkatrészeket, majd hőkamerával vizsgálták át a területet.

A parkoló autókat is veszélyeztette az a nagyméretű faág, amely Hódmezővásárhelyen, az Ormos Ede utcában szakadt le vasárnap este. A város hivatásos egysége motoros láncfűrésszel végezte el a beavatkozást, melynek köszönhetően egyik jármű sem rongálódott meg.

Az összehordott szemét gyulladt ki vasárnap délelőtt Szegeden, az árvízi emlékmű mellett. A szegedi egység egy vízsugárral fékezte meg a lángokat, amelyek nem terjedtek tovább az erdős, fás területen. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Előző sztori

Fogadóóra a Kisteleki Rendőrkapitányságon

Következő sztori

Kapusháború: májustól indul a nevezés