Bulvár

Leszakadt faág veszélyeztette az autókat Hódmezővásárhelyen

Leszakadt faág veszélyeztette az autókat Hódmezővásárhelyen

2016. május 2., hétfő
Leszakadt faág veszélyeztette az autókat Hódmezővásárhelyen

A mórahalmi, a szegedi, a ruzsai és a hódmezővásárhelyi tűzoltókat riasztották a hétvégén - írja a Csongrád Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Egy kazánház szigetelése izzott, füstölt szombaton délután Mórahalom egyik tanyáján. A szegedi és a ruzsai hivatásos egységek mellett a mórahalmi önkéntes tűzoltókat is a helyszínre riasztotta a főügyelet. A tűzoltók két vízsugárral hűtötték vissza az izzó alkatrészeket, majd hőkamerával vizsgálták át a területet. A parkoló autókat is veszélyeztette az a nagyméretű faág, amely Hódmezővásárhelyen, az Ormos Ede utcában szakadt le vasárnap este. A város hivatásos egysége motoros láncfűrésszel végezte el a beavatkozást, melynek köszönhetően egyik jármű sem rongálódott meg. Az összehordott szemét gyulladt ki vasárnap délelőtt Szegeden, az árvízi emlékmű mellett. A szegedi egység egy vízsugárral fékezte meg a lángokat, amelyek nem terjedtek tovább az erdős, fás területen. A tűzesetben senki sem sérült meg.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.