Labdarúgás: nem született gól a HFC Dabas elleni meccsén

Cikkünk frissítése óta eltelt 7 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

hfc_penzugyor36_gs

Gól nélküli döntetlenre végzett egymással a kiesés elől menekülő Hódmezővásárhely és a dobogóra hajtó Dabas.

A vásárhelyiek előtt több lehetőség is adódott a gólszerzésre a mérkőzés folyamán, ám ezek rendre kimaradtak. Az első játékrészben Szabó Dávid büntetőből is betalálhatott volna, de Scheilinger György hárítani tudta a lövést.

A HFC riválisai közül a Békéscsaba II. ikszet játszott a fordulóban, a Szekszárd legyőzte a Monort, míg a Bölcske szabadnapos volt. Major László tanítványai így két körrel a zárás előtt három ponttal előzik meg az utóbbi két együttest, illetve ugyanennyivel maradnak el a Békés megyeiek mögött. Marton Bencéék legközelebb a Dunaharaszti MTK-t fogadják majd május 29-én, vasárnap.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 32. forduló:

Hódmezővásárhelyi FC – FC Dabas 0-0
Hódmezővásárhely. Vezette: Pillók Ádám (Pápai Zoltán, Csóra Szabolcs).
HFC: Bordás – Tóth J., Tóth I., Kökény, Mezei (Marton 70′), Markovic, Szilágyi, Lazinica, Tóth A., Dordevic, Szabó (Galló 60′). Vezetőedző: Major László.
Dabas: Scheilinger – Domonyi (Bárányos 88′), Kozma, Zsolnai, Surányi, Komoróczi, Tóth M., Kállai (Csák 72′), Hollauer (Takács 73′), Geiger, Lázár. Vezetőedző: Dajka László.
Sárga lap: Tóth J. (47′), Markovic (87′), ill. Domonyi (22′).

Major László: “Első félidőben kihagytuk a helyzeteinket, többek között egy tizenegyest is, ez pedig megbosszult magát. Úgy gondolom azonban, hogy a döntetlen a negyedik helyezett ellen nem tragédia. A hátralévő két mérkőzésből még egyet kell nyernünk, és akkor biztosan meglesz a bennmaradás.”

Előző sztori

Az EU és az EBESZ figyelemmel kíséri a vajdasági sajtóban történt leváltásokat

Következő sztori

Osztrák elnökválasztás: A szabadságpárti jelölt vezet a második forduló után