Sport

Labdarúgás: nem született gól a HFC Dabas elleni meccsén

Labdarúgás: nem született gól a HFC Dabas elleni meccsén

2016. május 22., vasárnap
Labdarúgás: nem született gól a HFC Dabas elleni meccsén
hfc_penzugyor36_gs

Gól nélküli döntetlenre végzett egymással a kiesés elől menekülő Hódmezővásárhely és a dobogóra hajtó Dabas.

A vásárhelyiek előtt több lehetőség is adódott a gólszerzésre a mérkőzés folyamán, ám ezek rendre kimaradtak. Az első játékrészben

Szabó Dávid

büntetőből is betalálhatott volna, de

Scheilinger György

hárítani tudta a lövést. A HFC riválisai közül a Békéscsaba II. ikszet játszott a fordulóban, a Szekszárd legyőzte a Monort, míg a Bölcske szabadnapos volt.

Major László

tanítványai így két körrel a zárás előtt három ponttal előzik meg az utóbbi két együttest, illetve ugyanennyivel maradnak el a Békés megyeiek mögött. Marton Bencéék legközelebb a Dunaharaszti MTK-t fogadják majd május 29-én, vasárnap.

Labdarúgó NB III Közép csoport, 32. forduló:

Hódmezővásárhelyi FC - FC Dabas 0-0

Hódmezővásárhely. Vezette: Pillók Ádám (Pápai Zoltán, Csóra Szabolcs).

HFC:

Bordás - Tóth J., Tóth I., Kökény, Mezei (Marton 70'), Markovic, Szilágyi, Lazinica, Tóth A., Dordevic, Szabó (Galló 60').

Vezetőedző:

Major László.

Dabas:

Scheilinger - Domonyi (Bárányos 88'), Kozma, Zsolnai, Surányi, Komoróczi, Tóth M., Kállai (Csák 72'), Hollauer (Takács 73'), Geiger, Lázár.

Vezetőedző:

Dajka László.

Sárga lap:

Tóth J. (47'), Markovic (87'), ill. Domonyi (22'). Major László:

"Első félidőben kihagytuk a helyzeteinket, többek között egy tizenegyest is, ez pedig megbosszult magát. Úgy gondolom azonban, hogy a döntetlen a negyedik helyezett ellen nem tragédia. A hátralévő két mérkőzésből még egyet kell nyernünk, és akkor biztosan meglesz a bennmaradás."

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.