Bulvár

Körözött Ford és BMW Nagylakon

Körözött Ford és BMW Nagylakon

2016. május 2., hétfő
Körözött Ford és BMW Nagylakon
bmw_nagylak

A német és az olasz hatóságok keresték azt a két gépkocsit, amelyet a magyar rendőr foglaltak le Nagylakon - írja a police.hu.

Egy román állampolgárságú férfi a Nagylak Határátkelőhelyen egy Ford Transittal jelentkezett kilépésre április 29-én késő este. Az ellenőrzés megállapította, hogy a gépjármű körözését a német hatóságok elrendelték, ezért azt a magyar rendőrök lefoglalták. Egy szintén román állampolgárságú férfi egy BMW gyártmányú személyautóval a Nagylak Határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2016. április 30-án, 9 óra körül. A jármű ellenőrzésekor a határrendészek megállapították, hogy a BMW körözését az olasz hatóságok elrendelték, valamint a forgalmi engedélybe bejegyzett és a személyautón lévő alvázszám nem egyezik. A közel 6 millió forint értékű gépkocsit a magyar rendőrök lefoglalták. A sofőr ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult a Makói Rendőrkapitányságon. Az Országos Rendőr-főkapitányság Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ Sirene Irodája felvette a kapcsolatot a gépkocsik körözését elrendelő hatóságokkal.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.