/

Körözött Ford és BMW Nagylakon

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

bmw_nagylak

A német és az olasz hatóságok keresték azt a két gépkocsit, amelyet a magyar rendőr foglaltak le Nagylakon – írja a police.hu.

Egy román állampolgárságú férfi a Nagylak Határátkelőhelyen egy Ford Transittal jelentkezett kilépésre április 29-én késő este. Az ellenőrzés megállapította, hogy a gépjármű körözését a német hatóságok elrendelték, ezért azt a magyar rendőrök lefoglalták.

Egy szintén román állampolgárságú férfi egy BMW gyártmányú személyautóval a Nagylak Határátkelőhelyen jelentkezett kilépésre 2016. április 30-án, 9 óra körül. A jármű ellenőrzésekor a határrendészek megállapították, hogy a BMW körözését az olasz hatóságok elrendelték, valamint a forgalmi engedélybe bejegyzett és a személyautón lévő alvázszám nem egyezik. A közel 6 millió forint értékű gépkocsit a magyar rendőrök lefoglalták. A sofőr ellen egyedi azonosító jellel visszaélés bűntettének megalapozott gyanúja miatt eljárás indult a Makói Rendőrkapitányságon.

Az Országos Rendőr-főkapitányság Nemzetközi Bűnügyi Együttműködési Központ Sirene Irodája felvette a kapcsolatot a gépkocsik körözését elrendelő hatóságokkal.

Előző sztori

Vádat emeltek egy külföldön prostituáltakat futtató szegedi férfi ellen

Következő sztori

Fogadóóra a Kisteleki Rendőrkapitányságon