Bulvár

Kerékpárt lopott, de a sajátját ott hagyta

Kerékpárt lopott, de a sajátját ott hagyta

2016. május 11., szerda
Kerékpárt lopott, de a sajátját ott hagyta
hmvhelykp5

A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság lopás vétségének gyanúja miatt indított nyomozást ismeretlen tettes ellen - írja a police.hu.

A kamerafelvételen látható kerékpáros férfi azzal gyanúsítható, hogy március 13-án a Hódmezővásárhely, Ferenc utca 7. szám alatti társasház udvarára a nyitott kapun bement, és az ott levő dongó motoros, fekete, férfivázas-kerékpárt eltulajdonította. Az elkövető saját kerékpárját a helyszínen hagyta, így a rendőrök keresik a képen látható, bordó, nőivázas-bicikli tulajdonosát. A Hódmezővásárhelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a képen látható férfit, vagy az általa használt kerékpárt felismeri, jelentkezzen személyesen a kapitányság bűnügyi osztályán, vagy hívja a Csongrád Megyei Rendőr-főkapitányság Tevékenység-irányítási Központját a 06/62/562-423-as telefonszámon, illetve névtelensége megőrzése mellett, tegyen bejelentést az ingyenesen hívható 06-80-555-111 „Telefontanú” zöld számán, illetve a 107 vagy 112 központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.