/

A délszláv háborúról szóló filmhez keresnek szegedi szereplőket

Cikkünk frissítése óta eltelt 6 év, a szövegben szereplő információk a megjelenéskor pontosak voltak, de mára elavulhattak.

A délszláv háború alatti magyar ellenállásról szóló dokumentumfilmhez keresnek 8-10 év körüli kisfiúkat, illetve 20 és 70 év közötti nőket és férfiakat.

19 szereplőt és 70 statisztát keres az Open Casting csapata egy, a délszláv háborúról alatti magyar ellenállásról szóló dokumentumfilmhez. A főbb szerepek esetében 8-10 éves kisfiúk, illetve 20-70 év közötti nők és férfiak jelentkezését várják, a statiszták esetében pedig 20-60 év közötti nőket és férfiakat keresnek. Mindkét esetben fontos kikötés, hogy a szereplőknek és a statisztáknak NE legyen felnyírt vagy modern frizurájuk, hosszú hajú (“bundesliga”, frufru, dauer, stb.) emberek előnyt élveznek.

Az egy napos forgatás május 23-28. között zajlik majd Oromhegyesen, Szerbiában (egész napos forgatás), ezért olyanok jelentkezését várják, akiknek vannak érvényes okmányai, hogy át tudja lépni a határt. A fényképpel, telefonszámmal és születési dátummal ellátott jelentkezéseket a mail@opencasting.hu címre lehet elküldeni. Érdeklődni lehet a 06 (30) 535-1922-es telefonszámon.

Előző sztori

Eurovíziós Dalfesztivál: Kedden indul a stockholmi verseny

Következő sztori

Nyerjen jegyet a SZEGEDma.hu-val az Amerika kapitány: Polgárháború vetítésére!