Közélet

Tuzson Bence Szegeden – A jó családpolitika az alapja a népességnövekedésnek

Tuzson Bence Szegeden – A jó családpolitika az alapja a népességnövekedésnek

2016. április 19., kedd
Tuzson Bence Szegeden – A jó családpolitika az alapja a népességnövekedésnek
tuzson_bence_gs

A kormány intézkedéseinek középpontjában 2010 óta a családok támogatása áll és a gyermekvállalás ösztönzése – mondta szegedi látogatásán Tuzson Bence államtitkár.

Tuzson Bence

, a Miniszterelnöki Kabinetiroda kormányzati kommunikációért felelős államtitkára kijelentette, Szegeden különösen fontos kérdés a migráció, és nemcsak a baloldali városvezetés álláspontja miatt, hanem az államhatár közelsége miatt is. Hozzátette, még ha első olvasatra nem is látszik, de a bevándorlás kapcsolódik egy másik fontos kérdéskörhöz, méghozzá az otthonteremtéshez, mely területen világos a kormányzat célja: a jó családpolitika és a megfelelő gazdaságpolitika együttesen vezethet egy sikeres Magyarország felé. „Alapvető kérdés egész Európa számára, hogy a kontinensen a népességcsökkenést miként lehet megfordítani. Mi magyarok elkötelezettek vagyunk abban, hogy a népességszám növekedést jó családpolitikával érjük el. Ennek egyik fontos eleme, hogy Magyarországon otthonteremtési programot kell indítani és fenntartani, ez a kormány elkötelezett célja” – fogalmazott Tuzson Bence.

b_nagy_tuzson_bohacs01_gs

B. Nagy László

fideszes országgyűlési képviselő és

Bohács Zsolt

választókerületi elnök egyaránt azt hangsúlyozta, hogy a kormánynak az otthonteremtést elősegítő lépései hazánk jövőjét alapozzák meg, fontos, hogy minél több gyermek szülessen, hiszen az ország jövője az ő kezükben van.

A családok otthonteremtési kedvezményéről kedden tartanak fórumot

a kormányhivatal Rákóczi téri épületében 18 óra 45 perctől.

Tuzson Bence államtitkárral készített interjúnkat szerdán olvashatják a SZEGEDma.hu-n.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.