Sport

Teke: BL-döntőben a Szeged

Teke: BL-döntőben a Szeged

2016. április 2., szombat
Teke: BL-döntőben a Szeged
teke_bowling

A Szegedi TE férfi tekecsapata bejutott a Bajnokok Ligája döntőjébe.

A nem olimpiai sportágak kommunikációs csapatának szombati közlése szerint a Tisza-partiak a németországi Bambergben zajló Final Four elődöntőjében 6-2-re verték a német Zerbst együttesét. A BL tavalyi kiírásában ez a két csapat játszotta a döntőt, akkor a szegediek kikaptak. Most sem a magyar együttes volt az esélyes, de Kiss Norberték ezúttal végig kézben tartották a meccset, s végül 6-2-vel jutottak a fináléba. "Mindkét csapat sokat hibázott, mi kevesebbet, ezzel nyertünk a küzdelmes meccsen. A női elődöntők után elég meleg, és elhasznált volt a levegő a Bamberg csarnokában, de a németeket úgy látszik, hogy mindez jobban zavarta, mint minket" - összegzett az elődöntő után Karsai Ferenc, a Szegedi TE elnöke.

A Tisza-partiak a németországi Bambergben zajló Final Four elődöntőjében 6-2-re verték a német Zerbst együttesét.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=623900

Közzétette: Szegedma Hírportál – 2016. április 2.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.