Bulvár

Rendezvényre akart bejutni, garázdálkodott

Rendezvényre akart bejutni, garázdálkodott

2016. április 9., szombat
Rendezvényre akart bejutni, garázdálkodott

Egy szegedi, zártkörű rendezvényre akart bejutni az a helybeli férfi, aki a falból kitépett ereszcsatornával verte a vendéglő ajtaját. S. Csaba ellen garázdaság vétségének megalapozott gyanúja miatt vádemelést javasol a Szegedi Rendőrkapitányság - írja a police.hu.

A 34 éves férfi Szegeden, a Széchenyi utcában levő vendéglőben italozott ismerőseivel február 13-án este.

S. Csaba

nem sokkal éjfél előtt a helyiség másik részében tartott zártkörű rendezvényre akart bemenni. Mivel meghívóval nem rendelkezett, az ott tartózkodó biztonsági őr az ittas férfit nem engedte be, ezért dulakodni kezdtek. A gyanúsított egy poharat dobott a kidobó felé, aki nem sérült meg. A szegedi férfi ezután kiment az utcára és kitépett a falból egy darab ereszcsatornát, majd azzal verte a vendéglő ajtaját. Később egy közelben parkoló gépkocsi hátsó ablaktörlőjét is letörte, míg végül a rendőrök elfogták. Az eljárás során a gyanúsított kihallgatásakor elismerte a terhére rótt bűncselekmény elkövetését. A Szegedi Rendőrkapitányság a nyomozást a napokban befejezte, az ügyet vádemelési javaslattal az illetékes ügyészségnek továbbította.

Ereszcsatornával akart bejutni a zárt körű rendezvényre a szegedi férfi.KLIKK: http://szegedma.hu/?p=625753 Közzétette: Szegedma Hírportál2016. április 8.

Portfóliónk minőségi tartalmat jelent minden olvasó számára. Egyedülálló elérést, országos lefedettséget és változatos megjelenési lehetőséget biztosít. Folyamatosan keressük az új irányokat és fejlődési lehetőségeket. Ez jövőnk záloga.